DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Vanatoare

VESTĂ MATLASATĂ SILENȚIOASĂ SOLOGNAC
Vestă călduroasă și silențioasă.

Descoperă produsul
 
 
99,99LEI

GEACĂ MATLASATĂ SUPERTRACK 500 SOLOGNAC
Geacă matlasată, călduroasă și ușoară.

Descoperă produsul
 
 
129,99LEI

JACHETĂ MATLASATĂ 100 SOLOGNAC
Jachetă matlasată, călduroasă și ușoară.

Descoperă produsul
89,99LEI

JACHETĂ HYBRID 500 SOLOGNAC
Materialele asigură căldură, confort şi libertate de mişcare.

Descoperă produsul
139,99LEI
 
X

Ce vă poate oferi îmbrăcămintea potrivită pentru vânătoare?

Practicarea vânătorii necesita purtarea de îmbracăminte adaptată în care să vă simțiți perfect la executarea tuturor mișcărilor. Practici și confortabili , pantalonii de vânătoare DECATHLON sunt special concepuți pentru a satisface nevoile iubitorilor de excursii forestiere. În plus, pentru tine, în partea de jos sunt proiectați din materiale care protejează împotriva mărăcinilor, frigului, vântului și alte obstacole care le puteți întâlni în timpul vânătorii. Materialele respirabile sunt folosite pentru a face îmbrăcăminte care evacuază mai bine transpirația. Multe detalii, cum ar fi adăugarea de buzunare laterale și o căptușeală la genunchi, fac diferența.

Cum să alegi pantalonii de vânătoare?

Cum să găsiți pantalonii potriviți dintre mai multe modele? Pentru a urmări jocul, este esențială o pereche de pantaloni de vânătoare de camuflaj . Indiferent de model, pantalonii de vânătoare trebuie să fie impermeabili și rezistenți, vânătorul desfășurându-și activitatea în cea mai mare parte toamna sau iarna. Este esențial ca întreagul echipament al vânătorului să fie de același tip. Deci, asigurați-vă că aveți o jachetă potrivită și o vestă de vânătoare. La DECATHLON găsiți jachete și veste de vânătoare care completează ținuta perfect.

Sortiment mare de modele

Indiferent dacă cautați: pantaloni, pantaloni scurți, colanți sau suprapantaloni, găsiți modelul potrivit pentru dvs. în colecția noastră. Rezistenți, impermeabili si confortabili, pantalonii de vânătoare pe care îi veți găsi la DECATHLON sunt foarte stilați. Alegeți modelul care vă convine cel mai mult în funcție de nevoile și cerințele dvs.. Optați pentru un model clasic sau bucurați-vă de o atingere a eleganței. Descoperiți de asemenea cămășile și accesoriile unice si originale: tricouri, cizme, mănuși, jachete, binocluri, polare... Găsiți la DECATHLON cele mai recente colecții ale mărcii Solognac, mereu inovatoare.