Haine cu protecție UV (115 Produse)

ECODESIGN
ECODESIGN
ECODESIGN
Bluză surf anti-UV 500 Bărbați Verde
6999 LEI
OLAIAN

Bluză surf anti-UV 500 Bărbați Verde

(98)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
ECODESIGN
Bluză anti-UV 500 UPF50+ Negru Băieți
5999 LEI
OLAIAN

Bluză anti-UV 500 UPF50+ Negru Băieți

(43)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 13415 Opinii exprimate online și în magazine

CUM TE PROTEJEZI DE SOARE LA PLAJĂ?

Pielea bronzată se poate să fie apreciată de multe persoane, însă expunerea îndelungată la soare poate să creeze grave probleme de sănătate. Dacă mergi la plajă, alege să te protejezi în detrimentul bronzului. Folosește cremă cu protecție solară, echipează-te cu haine cu protecție UV și stai mai mereu sub umbrelă, folosind ochelarii de soare.


DE CE SUNT IMPORTANTE HAINELE CU PROTECȚIE UV?

Deși majoritatea hainelor opresc radiațiile solare, persoanele cu piele foarte deschisă au mari șanse să își ardă pielea dacă se expun la soare pentru perioade mai lungi de timp. Îmbrăcămintea cu protecție UV oprește aceste radiații, iar cu cât gradul de protecție este mai mare, cu atât este și eficiența lor. Alege tricouri, bluze sau pantaloni cu o țesătură mai densă deoarece și acest detaliu influențează protecția.


CE HAINE CU PROTECȚIE UV GĂSEȘTI LA DECATHLON?

Gradul de protecție al hainelor anti-UV diferă în funcție de material, culoare, croială și suprafața pe care o acoperă. La Decathlon găsești îmbrăcăminte cu protecție împotriva razelor nocive, dar și accesorii care conțin această protecție. Le poți purta pe plajă, la surf, și sunt disponibile atât pentru adulți cât și pentru copii.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou