Skip categories Skip categories
Skip filters
Filtre
Preț

Arcuri & tir cu arcul (12 Produse)

Skip categories Skip categories
ECODESIGN
Arc DISCOVERY 300
24999 LEI
GEOLOGIC

Arc DISCOVERY 300

(49)
livrare in 2 zile din depozit local
Arc Tir cu Arcul Club 700 Stângaci
47999 LEI
GEOLOGIC

Arc Tir cu Arcul Club 700 Stângaci

(2)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.5/5 Pe baza a 1164 Opinii exprimate online și în magazine

TIR CU ARCUL CU FAMILIA SAU PRIETENII?

Fiind un joc accesibil copiilor începând cu vârsta de 8 ani, toată familia se poate bucura de el. Totuși, trebuie să ții cont de pregătirea anterioară a persoanelor care urmează să îl joace pentru a cumpăra echipament adecvat.


CARE SUNT BENEFICIILE JOCULUI TIR CU ARCUL?

Pentru a încerca să țintești în mijloc, de fiecare dată, concentrarea este esențială și, în plus, îți va asigura un plus de disciplină și precizie în viața de zi cu zi. În timpul unui antrenament de tir cu arcul, toate simțurile sunt puse în mișcare și trebuie să te concentrezi foarte bine. Coordonarea spiritului cu întregul corp înseamnă să fii metodic în gesturi și să te concentrezi. Mai mult, acest sport presupune și activitate fizică. Atunci când tragi cu arcul, tot corpul ajunge să fie solicitat: partea superioară pentru susținerea arcului și întinderea corzii, iar partea inferioară a corpului pentru stabilitate. Astfel, sunt puși în mișcare, în principal, mușchii de la nivelul spatelui, umerilor, abdomenului și brațelor.


CE PRODUSE PENTRU TIR CU ARCUL GĂSEȘTI LA DECATHLON?

La Decathlon vei găsi arcuri pentru practicarea acestui sport atât pentru stângaci, cât și pentru dreptaci, poți cumpăra kit-uri cu tot ce ai nevoie și ținte de numeroase dimensiuni. Alege dintre arcurile cu scripete, long bow sau arcurile recurbate și începe să exersezi. Descoperă prețuri foarte bune online sau în magazinele noastre din toată țara!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou