Ochelari de soare (308 Produse)

4.4/5 Pe baza a 10473 Opinii exprimate online și în magazine

OCHELARI DE SOARE PENTRU FIECARE SPORT


Îți place să te antrenezi în aer liber, dar vrei să eviți orice disconfort care ți-ar putea întrerupe antrenamentul? Pregătește-ți echipamentul și accesoriile pentru sezonul cald. Descoperă cât de eficienți sunt ochelarii de soare pentru sport de la Decathlon și alege modelul potrivit pentru sportul tău preferat. Fie că ai nevoie de ochelari de soare pentru drumeție la munte, fie că ești în căutarea unor ochelari pentru ciclism eficienți, aici găsești o colecție dedicată ochelarilor de soare pentru sport. Citește în continuare și află cum alegi ochelarii polarizați pentru sportul pe care îl practici!

 • - Ochelari de soare pentru drumeție, echilibrați între protecția oferită la nivelul ochilor și designul curbat pentru stabilitate la fiecare pas. Dacă ești pasionat de drumeție la munte și vrei să te protejezi de lumina puternică a soarelui, ai nevoie de ochelari de soare sport pentru drumeție cu lentile polarizate și colorate.
 • - Ochelari polarizați pentru ciclism, cea mai eficientă protecție împotriva razelor de soare. Fie că te antrenezi pentru o competiție, fie că pedalezi pentru a te relaxa, lumina puternică poate deveni un obstacol. Protejează-te de orice sursă de disconfort cu ochelarii polarizați pentru ciclism, cu ramă stabilă și lentile colorate.
 • - Ochelari de soare polarizați pentru alergare, stabili și eficienți în orice mediu de alergare, fie că practici trail running, fie că alergi în parc. Disponibili într-o varietate de modele, ochelarii sport de alergare îmbină rama ergonomică cu lentilele polarizate ce reflectă lumina puternică.
 • - Ochelari de soare pentru navigație, recomandare noastră pentru pasionații de sporturi nautice. Dacă îți place să te distrezi pe apă în sezonul cald, ai nevoie de ochelari de soare sport, cu lentile în culori închise polarizate și ramă pe stabilă pe forma feței.
 • La Decathlon găsești ochelari de soare polarizați pentru fiecare sport pe care îl practici. Bucură-te de sezonul cald și de libertatea sporturilor în aer liber în timp ce ochelarii de soare îți oferă confort și protecție.


  ACCESORII NECESARE PENTRU OCHELARII DE SOARE POLARIZAȚI PENTRU SPORT


  Dacă ai ales deja ochelarii de soare potriviți pentru sportul preferat, este momentul să afli și despre accesoriile dedicate lor. De la protecție și curățare, până la extra confort și siguranță în timpul purtării, există un accesoriu pentru fiecare. Află mai multe despre cum poți proteja ochelarii de soare sport cu lentile polarizate și cum ar trebui să arate rutina ta de curățare după fiecare purtare. Alege accesoriile de care ai nevoie pentru ochelari de soare sport de la Decathlon!Pentru rutina de curățare, ai nevoie de o lavetă din microfibră pentru ochelarii de soare sport. Suprafața netedă curăță fără să zgârie lentilele. Îți recomandăm să cureți ochelarii de soare polarizați după fiecare purtare pentru a preveni urmele pregnante de murdărie. La finalul rutinei de curățare, folosește șervețelele anti-aburire pentru un strat protector ce previne aburirea lentilei în timpul antrenamentelor.

  Adaugă pe lista cu accesorii necesare pentru ochelarii de soare polarizați husa din microfibră și tocul rigid. Dacă vrei să protejezi ochelarii de soare de zgârieturi sau murdărie, atât husa, cât și tocul de protecție trebuie să se regăsească în rucsacul tău. Datorită formei ce imită ochelarii de soare, tocul acționează ca o barieră protectoare și previne deformarea ramei. În plus, poți adăuga o bandă elastică pentru susținere, special concepută pentru ochelarii de soare sport. Aceasta îți oferă mai multă stabilitate în timpul mișcărilor intense.Ești pregătit pentru sport în aer liber în sezonul cald? Fie că ai nevoie de ochelari de soare pentru drumeție, fie că preferi ochelari de soare polarizați pentru sporturi mai intense, la Decathlon găsești o colecție diversificată pentru fiecare sport.

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou