ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ECHIPAMENT FITNESS BĂRBAȚI (415 Produse)

Fiecare antrenament eficient începe cu îmbrăcămintea fitness pentru bărbați de la Decathlon! Reprezentând mixul perfect dintre confort și lejeritate, hainele fitness pentru bărbați susțin respirabilitatea corpului în timp ce îți permit să te miști în voie, fără restricții. Cum arată un echipament fitness pentru bărbați? De la pantofi sport, până la tricouri fitness și pantaloni de sală fiecare element contribuie la eficiența ta în sala de antrenament. Fie că ai nevoie de un echipament de sală pentru bărbați, fie că preferi sportul în aer liber, creează propriul echipament fitness cu ajutorul celor mai confortabile haine fitness pentru bărbați. De ce să faci compromisuri când poți avea îmbrăcăminte fitness pentru bărbați ce îmbină materialele funcționale cu un design practic? Meriți să te bucuri de cel mai confortabil echipament fitness pentru bărbați de la Decathlon!

Reduceri
Tricou respirant 100 Fitness cardio Essentiel Alb Bărbați
2999 LEI -16%
2499 LEI
*De la ‪16.03.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Tricou respirant 100 Fitness cardio Essentiel Alb Bărbați

(1286)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Tricou 500 fitness bumbac extensibil Roz Bărbați
2999 LEI -13%
2599 LEI
*De la ‪23.12.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Tricou 500 fitness bumbac extensibil Roz Bărbați

(1860)
Livrare estimată: 2 zile
Tricou Fitness Adidas Verde Bărbați
9999 LEI
ADIDAS

Tricou Fitness Adidas Verde Bărbați

(5)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Pantalon de trening 500 Fitness Essentials Verde Bărbați
8999 LEI -22%
6999 LEI
*De la ‪29.05.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening 500 Fitness Essentials Verde Bărbați

(1007)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Pantalon de trening 500 Fitness respiranți Kaki Bărbați
9999 LEI -20%
7999 LEI
*De la ‪31.03.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Pantalon de trening 500 Fitness respiranți Kaki Bărbați

(717)
Livrare estimată: 2 zile
4.6/5 Pe baza a 30236 Opinii exprimate online și în magazine

CE TREBUIE SĂ CONȚINĂ UN ECHIPAMENT DE SALĂ PENTRU BĂRBAȚI?


Îți dorești ca fiecare antrenament la sală să fie eficient și confortabil? Ai nevoie de un echipament pentru sală de bărbați de la Decathlon! Reprezentând mixul perfect echilibrat între funcționalitate și confort, colecția de îmbrăcăminte fitness pentru bărbați îți aduce piese vestimentare esențiale pentru sesiunea de exerciții de la sala de forță.De la bluze și tricouri pentru fitness, până la hanorace călduroase și pantaloni fitness pentru bărbați, îmbrăcămintea de sală este dedicată tuturor pasionaților de sport care își doresc să se antreneze în cele mai bune condiții. Adaptează constant echipamentul fitness de bărbați în funcție de sezon și bucură-te din plin de proprietățile termice și confortul oferit de materialele calitative. Află care sunt hainele de sală de care ai nevoie pentru un echipament fitness complet!

De ce să lași temperaturile ridicate din timpul verii să îți strice antrenamentul? Cu îmbrăcăminte fitness pentru bărbați de la Decathlon te poți bucura de exercițiile preferate tot timpul anului. Pantalonii scurți, maiourile fitness și tricourile sport mențin temperatura optimă a corpului și asigură respirabilitatea pielii. Astfel, sesiunile de antrenament la sală vor deveni un prilej de relaxare și detensionare indiferent de temperatura din termometre.Când sezonul rece se instalează ușor și zilele devin mai reci, trebuie să adaptezi echipamentul fitness pentru bărbați. Tricourile sport sunt înlocuite de hanorace sport mai călduroase, în timp ce pantalonii lungi de trening ia locul pantalonilor scurți. Perfect echilibrată din punct de vedere termic, îmbrăcămintea fitness pentru bărbați pentru sezonul rece este realizată din materiale prietenoase cu pielea ta ce îmbină protecția termică cu respirabilitatea.

Ți-ai pregătit îmbrăcămintea fitness de bărbați pentru un nou sezon? Descoperă aici colecția Decathlon și completează echipamentul fitness cu cele mai confortabile articole sport.


CARACTERISTICILE ECHIPAMENTULUI FITNESS PENTRU BĂRBAȚI


De ce ai nevoie de îmbrăcăminte fitness pentru bărbați? Pentru că hainele de sală dedicate bărbaților înglobează o serie de caracteristici ce le recomandă atât pentru exercițiile de bodybuilding și tonifiere, cât și pentru antrenamentele cardio.

Iată ce ar trebui să știi despre îmbrăcămintea de sală pentru bărbați de la Decathlon:

  • - Este adaptată la fiecare sezon și termo reglează temperatura corporală pentru confort deplin indiferent de temperatura exterioară;
  • - Asigură respirabilitatea pielii prin materiale tehnice atent alese ce ventilează corpul și elimină mirosurile neplăcute;
  • - Are o croială ce asigură lejeritatea în mișcări și confortul în timpul sportului;
  • - Îmbină detaliile funcționale cu un design masculin ce îți pune în valoare forma fizică;
  • - Este disponibilă într-o varietate de culori, de la nuanțe neutre cum sunt negru și gri, până la culori mai îndrăznețe cum sunt roșu, verde și albastru;
  • - Ai la dispoziție haine de sală pentru bărbați de la branduri renumite sau poți încerca un echipament de sală marca proprie Decathlon.

Îți place să petreci timp la sala de antrenament? Asigură-te că îmbrăcămintea fitness de bărbați trece testul confortului și lejerității! Alege un echipament de sală pentru bărbați de la Decathlon și bucură-te de fiecare antrenament în cele mai confortabile haine sport.


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou