Imbracaminte educatie fizica fete

Haine educație fizică fete

Hai cu noi la sport! Descoperă colecția Decathlon de îmbrăcăminte sport pentru fete și alege următorul echipament pentru activitățile sportive. Alege trening pentru fete de 8 ani, 10, 12 sau 14 ani și adaptează-l ușor pentru orele de educație fizică sau timpul petrecut în aer liber. Gama variată de treninguri pentru fete de la Decathlon este disponibilă în mai multe culori și modele, potrivite fiecărei vârste. Testează calitatea produselor din colecția Decathlon și descoperă plăcerea de a face sport!

Skip categories Skip categories
DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Bentițe S500 x2 educație fizică roz fete
Bentițe S500 x2 educație fizică roz fete
1499 LEI
Preț per bucată 750 LEIunitate
DOMYOS

Bentițe S500 x2 educație fizică roz fete

(16)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Tricou 500 educație fizică cu logo alb fete
Tricou 500 educație fizică cu logo alb fete
6999 LEI −10%
6299 LEI
*De la ‪15.09.2022‬, în limita stocului disponibil
ADIDAS

Tricou 500 educație fizică cu logo alb fete

(18)
livrare in 2 zile din depozit local
4.7/5 Pe baza a 8756 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE HAINE SPORT AU NEVOIE FETELE PENTRU ORA DE EDUCAȚIE FIZICĂ?


Ora de educație fizică este un moment de recreere pentru elevi. Alegerea echipamentului de sport corespunzător poate fi o adevărată provocare. Fetele au nevoie de un echipament potrivit vârstei lor, dar și mediului în care se desfășoară activitatea fizică. Hainele sport necesare diferă pentru fete și băieți. Pentru ca ele să se simtă cât mai confortabil indiferent de vârstă, au nevoie de:

  • ✔ Trening pentru fete;
  • ✔ Tricou pentru educație fizică și sport;
  • ✔ Bustieră fete pentru sport;
  • ✔ Colanți pentru sport;
  • ✔ Jachetă sport pentru educație fizică.
Cu colecția de haine sport pentru fete de la Decathlon, poți personaliza treningul pentru fetițe cu pantaloni sport în culori neutre și jachete sport colorate. Alege un trening versatil ce poate fi purtat la școală și la locul de joacă sau plimbările prin carp.


PROPRIETĂȚI ALE HAINELOR SPORT ȘI TRENINGULUI PENTRU FETE


Treningul de copii și fete trebuie să fie confortabil, să le permită copiilor să se miște cât mai lejer pe parcursul orelor de educație fizică și în timpul activităților în aer liber. Alege trening pentru fete realizat din materiale cu efect de răcorire pentru sezonul cald și materiale călduroase pentru sezonul rece. Respirabilitatea pielii este o altă caracteristică importantă a îmbrăcămintei sport pentru educație fizică. Mai mult, absorbția rapidă a transpirației va spori senzația de confort. Astfel, copiii se vor bucura de antrenamentul de la ora de educație fizică și sport.


CUM ALEGI MĂRIMEA CORECTĂ PENTRU TRENING DE FETE?


Treningul pentru copii și fete are mărimi similare îmbrăcămintei sport și casual pentru copii. În colecția Decathlon de haine sport de educație fizică pentru fete găsești trening pentru fete începând de la vârsta de 5 ani. Atunci când vizitezi magazinele Decathlon sau cumperi online, îmbrăcămintea sport pentru copii și fete este organizată în funcție de vârstă. Poți alege trening fete de 8 ani, trening pentru fete de 10 și 12 ani și chiar trening pentru fete de 14 ani. Aceste mărimi sunt create în funcție de înălțimea copiilor și intervalul de vârstă. Pe pagina fiecărui produs este disponibil un ghid de mărimi ce te ajută să alegi corect hainele sport pentru copii și fete. În general produsele dedicate copiilor din colecția Decathlon se adresează vârstelor de la 5 la 14 ani.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou