Skip filters
Filtre
Preț

Echipamente pentru susținerea musculară și articulară (39 Produse)

Cum te protejezi în timpul jocului

Cum te protejezi în timpul jocului

Reduceri
Nou
Susținere coapsă compresivă P500
5999 LEI
TARMAK

Susținere coapsă compresivă P500

livrare in 15 zile din depozit internațional
4.3/5 Pe baza a 3380 Opinii exprimate online și în magazine

De ce este nevoie să-ți încălzești articulațiile înainte să faci sport?

Indiferent de sportul pe care îl practici, sesiunile de antrenament trebuie să înceapă cu 15-20 de minute de încălzire. Această etapă este importantă pentru protejarea ligamentelor și articulațiilor pe care poți să le accidentezi ușor, dar care se recuperează greu. Ele sunt alcătuite din fibre albe, de colagen, care, cu timpul își pot pierde rezistența și au nevoie de mai multă susținere. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul secretă tot mai puțin colagen, motiv pentru care un ligament lezat se reface mult mai greu decât un mușchi sau un os rupt.

Acordă atenție în special articulațiilor tale. Combină exercițiile ușoare de cardio cu exerciții simple de stretching, cum ar fi:

  • • Balansările pe călcâi - vârf - călcâi, pentru încălzirea gleznelor;
  • • Rotirile de bazin pentru mobilitatea spatelui, a zonei lombare;
  • • Rotirile de glezne, coate, genunchi;
  • • Flexiile zottman, flexiile hammer, flexiile crucifix, dar fără gantere sau greutăți.

Ce echipamente de susținere musculară și articulară găsești la Decathlon?

funcție de sportul pe care îl practici, la Decathlon există mai multe categorii de echipamente de protecție precum cotiere, genunchiere, centuri lombare, șosete de compresie, glezniere dar și protecții pentru mâini, degete sau suporturi pentru încheieturi.

Genunchiera te va ajuta fie să îți menții articulațiile sănătoase, fie să tratezi anumite probleme. În funcție de rolul pe care îl au, pot exista: genunchiere preventive sau de protecție, genunchiere flexibile sau de susținere și genunchiere rigide.

Dacă cele flexibile sunt utile în cazul unor accidentări ușoare, cele rigide se folosesc în cadrul tratamentelor de recuperare pentru imobilizarea și stabilizarea genunchiului în caz de entorse, fracturi, luxații, procese inflamatorii.

Cotierele, de asemenea, au dublu rol - cele preventive te ajută să preîntâmpini accidentări prin exercitarea unei compresii asupra încheieturii, în timp ce cotierele flexibile reduc durerea prin efectul compresiv, fără a limita mișcările, și grăbesc vindecarea.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou