Trambuline copii si adulti

Trambuline copii și adulți

Pentru a alege o trambulină pentru copii este nevoie să te uiți la mai mulți factori. Primul și cel mai important, trambulina de copii este nevoie să fie dotată cu o plasă de siguranță care să ajute la creșterea gradului de siguranță pentru copiii. Pe lângă trambulinele de copii, îți poți alege și o trambulină de adulți și să se distreze întreaga familie. Astfel poți supraveghea copii în timp de te distrezi alături de aceștia.
Indiferen că îți dorești o trambulină mare sau o trambulină cu plasă, la Decathlon poți să găsești trambuline rezistente și ușor de montat.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

Montaj trambulină mare
Montaj trambulină mare
24999 LEI
WORKSHOP

Montaj trambulină mare

livrare in 2 zile din depozit local
Trambulină acvatică rotundă WX-TR3
Trambulină acvatică rotundă WX-TR3
1.54999 LEI
WATERFLEX

Trambulină acvatică rotundă WX-TR3

(2)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.4/5 Pe baza a 1535 Opinii exprimate online și în magazine

Nu știi cum să alegi o trambulină?


Alegerea unei trambuline este întotdeauna grea, este nevoie să te asiguri că te încadrezi în buget, că investiția pe care o vei face va fi una bună și că trambulina cumpărată va rezista un timp îndelungat. Pentru ca toate acestea să fie îndeplinite, la Decathlon am creat o gamă diversificată de trambuline pentru copii și adulți. Pentru a te asigura că trambulina aleasă este cea potrivită, este nevoie să te asiguri că verifici greutatea maximă suportată de trambulină, că verifici diametrul și, dacă iei trambulină cu arcuri, să iei arcuri de schimb pentru că acestea au tendința de a se întinde de la foarte multe sărituri.

În continuare, pe lista, se află tipul de instalare a trambulinei.

  • ✔ Trambulină cu instalare pe sol => Acest tip de trambulină este trambulină este ușor de mutat dintr-un loc în altul, instalarea se face imediat pe sol, însă are un mic dezavantaj, nu are o stabilitate foarte bună. În cazul unor sărituri realizate prea pe marginea acestora, poate răsturna trambilina complet și să rănească persoana care sare.
  • ✔ Trambulină cu instalare în sol => Modelul acesta de trambuline sunt puțin mai scumpe față de trambulinele cu montare pe sol, pentru acestea, timpul de instalare este puțin mai mare, însă sunt mai sigure.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou