Trambuline copii si adulti

Trambuline copii și adulți

Pentru a alege o trambulină pentru copii este nevoie să te uiți la mai mulți factori. Primul și cel mai important, trambulina de copii este nevoie să fie dotată cu o plasă de siguranță care să ajute la creșterea gradului de siguranță pentru copiii. Pe lângă trambulinele de copii, îți poți alege și o trambulină de adulți și să se distreze întreaga familie. Astfel poți supraveghea copii în timp de te distrezi alături de aceștia.
Indiferen că îți dorești o trambulină mare sau o trambulină cu plasă, la Decathlon poți să găsești trambuline rezistente și ușor de montat.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filtre
Preț
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

Mini trambulină baby gym
Mini trambulină baby gym
22999 LEI
DOMYOS

Mini trambulină baby gym

(7)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Trambulină FIT TRAMPO900 fitnss cardio
Trambulină FIT TRAMPO900 fitnss cardio
54999 LEI −9%
49990 LEI
*De la ‪05.07.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Trambulină FIT TRAMPO900 fitnss cardio

(27)
livrare in 2 zile din depozit local
Montaj trambulină mare
Montaj trambulină mare
24999 LEI
WORKSHOP

Montaj trambulină mare

livrare in 2 zile din depozit local
Trambulină acvatică rotundă WX-TR3
Trambulină acvatică rotundă WX-TR3
1.54999 LEI
WATERFLEX

Trambulină acvatică rotundă WX-TR3

(1)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.6/5 Pe baza a 781 Opinii exprimate online și în magazine

CUM SĂ ALEGI O TRAMBULINĂ?


Alegerea trambulinei potrivite poate fi dificilă. Decathlon îți vine în ajutor cu o gamă diversificată de trambuline pentru diverse activități sportive, în funcție de mediul în care sunt utilizate. Există mai multe criterii pe baza cărora îți alegi trambulina potrivită nevoilor tale:

  - bugetul maxim alocat pentru achiziționarea trambulinei

  - greutatea maximă suportată

  - mediul în care o vei instala - interior sau exterior

  - dimensiunile și forma trambulinei

  - scopul utilizării

  Foarte important: întotdeauna trebuie să alegi și accesoriile potrivite atunci când achiziționezi trambulina.De exemplu, arcurile pentru trambulină trebuie schimbate atunci când se întind prea mult. Poți opta și pentru o scăriță ce va facilita accesul la trambulină. Aceasta poate fi utilă atât pentru trambulinele pentru copii, cât și pentru trambulinele profesionale.


  CUM INSTALEZI O TRAMBULINĂ?


  Instalarea trambulinei la interior și la exterior este un pas important pentru siguranța celor care o utilizează. Există două moduri prin care poți instala trambulina:trambulina cu instalare pe sol - instalarea se face direct pe sol și poți muta trambulina foarte ușor, fără efort. Pentru a spori gradul de siguranță și stabilitate, Decathlon îți recomandă setul de ancore. Pot fi instalate ușor și vor spori stabilitatea trambulinei pentru a evita răsturnarea acesteia.

  Trambulina cu instalare în sol - instalarea este realizată cu fixare în sol. Deși costul de achiziționare și instalare al acesteia este mai ridicat, trambulina va fi mult mai stabilă la sărituri.Instalarea trambulinei depinde de spațiul în care este utilizată. Atunci când achiziționezi o trambulină pentru exterior, este recomandat să o instalezi în sol pentru mai multă siguranță.

  Trambulina de apartament are dimensiuni mai mici și poate fi ușor fixată cu ajutorul ancorelor din gama de accesorii pentru trambuline Decathlon.


  CARE SUNT BENEFICIILE UTILIZĂRII TRAMBULINEI ÎN ACTIVITĂȚILE SPORTIVE?


  De ce să achiziționezi o trambulină? Există multe beneficii. Consideră trambulina ca un accesoriu pentru activitățile sportive. Trambulina poate fi utilizată de copii și de adulți pentru

   :

   - transforma sesiunile de antrenament într-o activitate mai distractivă

   - îmbunătățește echilibrul și tonifică musculatura

   - contribuie la scăderea în greutate

   - întărește inima și plămânii

   - protejează articulațiile

   - atenuează stresul și starea de neliniște


  DE LA CE V RSTĂ POȚI SĂRI PE TRAMBULINĂ?


  Săriturile pe trambulină se recomandă copiilor peste 2 ani. După această vârstă ei își pot coordona mișcările mult mai bine și se previn accidentările. Trambulinele pentru copii pot fi folosite și în sesiunile de terapie pentru a antrena echilibrul și coordonarea.


  CE AFECȚIUNI POT APĂREA ÎN URMA SĂRITURILOR PE TRAMBULINĂ?/h2>

  Săriturile pe trambulină pot duce la apariția unor leziuni sau fracturi osoase. Pentru a evita acest risc, nu folosi trambulina în același timp cu alte persoane. Achiziționarea unei trambuline ieftine, nesigure poate duce la accidentări. Alege o trambulină din gama Decathlon și achiziționează accesoriile necesare pentru a spori siguranța.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou