Skip filters
Filtre

Pantaloni sport bărbați (425 Produse)

Cum arată pantalonii pentru bărbați pentru activități în aer liber sau pentru fitness? Trebuie să fie realizați dintr-un material ce oferă respirabilitate, potrivit activității fizice intense. În colecția de pantaloni de la Decathlon vei găsi pantaloni de trening, pantaloni fitness și pantaloni lungi pentru bărbați, ideali pentru drumeții în natură. Alege din gama Decathlon perechea de pantaloni potrivită stilului tău, cu imprimeu sau în culori simple, neutre. Adoptă un stil versatil și vei fii mereu pentru orice provocare!

Reduceri
Pantalon Drumeție în natură NH100 Kaki Bărbați
6999 LEI -14%
5999 LEI
*De la ‪31.03.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon Drumeție în natură NH100 Kaki Bărbați

(1039)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Nou
Reduceri
Pantalon 100 Ușor Camuflaj Island Verde bărbați
7999 LEI -18%
6499 LEI
*De la ‪17.03.2023‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Pantalon 100 Ușor Camuflaj Island Verde bărbați

(190)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Pantalon 520 Maro Bărbați
17999 LEI
SOLOGNAC

Pantalon 520 Maro Bărbați

(118)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon Hidrofob Protecție vânt Trekking la munte MT900 Bărbați
27999 LEI -28%
19999 LEI
*De la ‪31.03.2023‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Pantalon Hidrofob Protecție vânt Trekking la munte MT900 Bărbați

(231)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 29901 Opinii exprimate online și în magazine

PANTALONI LUNGI SPORT PENTRU BĂRBAȚI - ȚINUTĂ DOAR DE SALĂ SAU ȘI DE ORAȘ?


Pantalonii sport pentru bărbați au ieșit din sala de fitness și au fost adoptați în tendințele de modă casual din ultimii ani. Astfel, liniile de pantaloni sport de la majoritatea brandurilor cunoscute sunt versatile și oferă confort în sală, dar cu un design adaptat și pentru ieșirile în oraș. Confortul și versatilitatea sunt principalele caracteristici ce au transformat pantalonii sport într-o piesă vestimentară preferată în rândul bărbaților. Pantalonii lungi pentru bărbați din colecția Decathlon se potrivesc antrenamentelor intense sau sporturilor de echipă, fiind parte din echipamentul oricărui sportiv. Optează pentru pantaloni de fitness pentru bărbați sau pantaloni de trening pentru sesiunile de antrenament și alergări în aer liber. Pentru drumeții, alege pantaloni lungi, realizați dintr-un material ce permite respirabilitatea pielii, dar care îți asigură și protecție împotriva vântului și umidității ridicate.

Pentru antrenamentele fitness sau alergare în aer liber, echipamentul este aliatul tău pentru un plus de confort și eficiență. Primul pas este să alegi corect pantalonii fitness potriviți tipului de activitatea fizică și anotimpului. Colecția de pantaloni lungi pentru bărbați de la Decathlon pune accent pe lejeritate în timpul mișcării și flexibilitate indiferent de intensitatea efortului fizic. Alege pantaloni pentru bărbați marca proprie Decathlon, realizați din materiale rezistente și calitative și fii mereu activ, fie la sală, fie în timpul liber.


3 CRITERII PENTRU A ALEGE PANTALONII LUNGI POTRIVIȚI PENTRU TINE


Există o serie de criterii pe baza cărora îți poți alege o pereche de pantaloni lungi pentru bărbați:

  • - Scopul utilizării - pantaloni fitness, pantaloni de trening pentru timpul liber sau pantaloni lungi pentru drumeții;
  • - Materialul din care sunt realizați - bumbac pentru confort sau poliester pentru rezistență sporită la vânt și ploaie;
  • - Funcționalitatea - pantalonii lungi pot fi flexibili și lejeri pentru ca tu să te simți confortabil și să ai libertate de mișcare. Pot fi rezistenți la intemperiile vremii sau pot avea un grad de respirabilitate al pielii mai ridicat.


DIFERENȚE ÎNTRE PANTALONI LUNGI DE TRENING ȘI PANTALONI DE DRUMEȚIE


Pantalonii sport pentru bărbați sunt realizați din materiale mult mai ușoare precum bumbacul, ce asigură respirabilitatea pielii pe parcursul antrenamentului fitness. Pot avea și un grad de elasticitate mai mare pentru exercițiile fizice ce presupun întinderi ale picioarelor. Pantalonii lungi de drumeție sunt realizați din materiale rezistente la vânt și umiditate și pot fi mai rigizi comparativ cu pantalonii de trening. În cazul acestora materialul principal este unul sintetic, cu uscare rapidă și respirabilitate ridicată. Care este activitatea ta preferată și ce pantaloni se potrivesc? Descoperă colecția Decathlon și alege modelul potrivit!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou