Accesorii Bodybuilding (139 Produse)

Cum să alegi
5 SFATURI PENTRU PĂSTRAREA MOTIVAȚIEI
Reduceri
Extensor Cross-Training
5999 LEI -28%
4299 LEI
DOMYOS

Extensor Cross-Training

(135)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Bandă de fitness 0,8 mm
2690 LEI -44%
1490 LEI
GORILLA SPORTS

Bandă de fitness 0,8 mm

Protecții palme Bodybuilding
3999 LEI
CORENGTH

Protecții palme Bodybuilding

(75)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Coardă de Sărit viteză mare roșu
3999 LEI -27%
2899 LEI
DOMYOS

Coardă de Sărit viteză mare roșu

(143)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
ECODESIGN
4.5/5 Pe baza a 12646 Opinii exprimate online și în magazine

Ce este electrostimularea și cum te ajută?

Electrostimularea este un ajutor important pentru creșterea forței musculare și se realizează prin intermediul impulsurilor electrice. Ea poate fi folosită de sportivii de performanță pentru recuperare după antrenamente. Practic, aparatele de electrostimulare transmit cu ajutorul unor electrozi speciali către mușchi impulsuri, provocând contracția lor.

Printre avantaje se numără combaterea spasmelor musculare, prevenirea atrofiei musculare și îmbunătățirea circulației sanguine locale.

Ce aparate pentru electrostimularea musculară și accesorii găsești la Decathlon?

Dacă faci sport regulat și mai ales bodybuilding aparatele pentru electrostimulare ar putea să-ți fie utile. În oferta noastră vei găsi centuri abdominale cu 12 programe care te vor ajuta să-ți tonifiezi mușchii abdominali. S-a dovedit clinic că acest produs crește fermitatea și tonifică mușchii abdominali după 4 săptămâni de utilizare. Acest produs conține 12 programe împărțite pe mai multe categorii de tonifiere. Alegeți dintre categoriile următoare: Classic Toning, Progressive Toning Plan, Abs Optimiser, Abs Blitz și Active Toning.

În afară de centură există și un aparat electrostimulator potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, conceput pentru modelarea corpului, tonifierea abdomenului și reducerea durerilor în zonele intens lucrate. De asemenea, și accesoriile precum gelul conductor, electrolizii cu fir sau cei care se atașează sunt importante și se găsesc online, dar și în magazinele Decathlon.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou