Skip categories Skip categories

Ghete fotbal pentru băieți & bărbați (105 Produse)

Terenul de fotbal este locul tău preferat? Alergi, șutezi și driblezi cu încredere când porți ghete de fotbal performante din colecția Decathlon. Pasiunea ta pentru fotbal merită cel mai bun echipament și ghete de fotbal de la cele mai bune branduri. Cauți ghete de fotbal pentru copii? Sau poate ai nevoie de ghete de fotbal pentru bărbați? Decathlon îți pune la dispoziție o colecție dedicată jucătorilor de fotbal amatori și profesioniști, cu o gamă variată de ghete de fotbal din piele sau material sintetic. Alege eficiența ghetelor de fotbal Nike sau designul ghetelor de fotbal Adidas și pasiunea ta pentru sport va crește și mai mult cu fiecare meci jucat.

Skip categories Skip categories
CUM SĂ ALEGI GHETELE DE FOTBAL?

CUM SĂ ALEGI GHETELE DE FOTBAL?

Primul Pret Tehnic
Primul Pret Tehnic
Primul Pret Tehnic
Nou
Ghete Fotbal CLR PIXEL GAME Adulți
39999 LEI
KIPSTA

Ghete Fotbal CLR PIXEL GAME Adulți

livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Ghete futsal Ginka 500 Gri Copii
8999 LEI -16%
7499 LEI
KIPSTA

Ghete futsal Ginka 500 Gri Copii

(41)
livrare in 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 5451 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CORECT GHETELE DE FOTBAL PENTRU COPII ȘI BĂRBAȚI?


Cât de bine îți cunoști ghetele de fotbal? Fie că joci fotbal cu prietenii, fie că practici sport la nivel de performanță, ai nevoie de un echipament și de accesorii de fotbal pe care te poți baza. Decathlon ți-a pregătit un ghid scurt ce te va ajuta să alegi ghetele potrivite pentru următorul meci. Arată tot ce poți pe terenul de fotbal și condu-ți echipa spre victorie cu ghetele de fotbal pentru bărbați din colecția Decathlon.De la model, până la materialul din care sunt realizate ghetele pentru fotbal, trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu pentru cea mai bună eficiență pe terenul de joc. Descoperă mai multe detalii chiar aici!

 • - Terenul pe care joci este uscat și tare? Atunci ai nevoie de ghete de fotbal cu crampoane de tip FG și AG/FC;
 • - Ai nevoie de mai multă aderență pentru că joci fotbal pe un teren umed? Alege ghetele de fotbal pentru bărbați cu crampoane tip SG și SG-Pro din colecția Decathlon;
 • - Îți plac meciurile pe teren artificial alături de gașca de prieteni? Străbate mai ușor suprafața terenului cu ghetele cu crampoane de tip TF / TT, AG și FxG;
 • - Fotbal în sală? Ai nevoie de modele de ghete de fotbal fără crampoane, cu talpă IC/IN/IT.
 • Ești jucător profesionist sau joci fotbal ocazional? Ghetele de fotbal pentru jucători profesioniști te ajută să ai cel mai bun randament pe teren și îmbină cele mai noi tehnologii pentru a atinge performanța. În timp ce ghetele de fotbal pentru amatori sunt mai simple și formează un mix echilibrat între confort și cele mai importante specificații profesionale.Hai să vorbim și despre materialul din care sunt realizate ghetele de fotbal pentru copii și bărbați!

 • - Ghetele de fotbal din piele îmbină confortul cu respirabilitatea optimă a pielii și eficiența pe teren. Dar trebuie îngrijite atent după fiecare purtare pentru a menține calitatea materialului și elasticitatea acestuia;
 • - Ghetele de fotbal pentru copii și bărbați din material sintetic sunt mult mai ușor de întreținut și rezistente la purtări repetate.
 • Simte-te confortabil în pielea ta și pășește încrezător pe terenul de joc când porți ghete de fotbal calitative din gama diversificată Decathlon!


  CARE SUNT CELE MAI APRECIATE BRANDURI DE GHETE DE FOTBAL?


  Vrei să porți ghete de fotbal precum cele purtate de idolii tăi? Descoperă colecția Decathlon de încălțăminte de fotbal pentru copii și bărbați și varietatea de branduri, de la ghete de fotbal Nike, până la ghete de fotbal Adidas și Puma. Alege modelul preferat de la cele mai îndrăgite branduri! Bucură-te de același confort ca și jucătorul tău preferat!Joci fotbal pe teren natural? Încearcă ghetele de fotbal Puma, cu crampoane FG/AG, cu un design practic, ce menține piciorul într-o poziție corectă de întreaga durată a meciului. Exteriorul realizat din material sintetic permite respirabilitatea piciorului indiferent de vreme. Descoperă eficiența unor ghete profesionale și poți deveni următorul star din lumea fotbalului!

  Vrei să încerci ceva nou? Alege ghetele de fotbal Adidas, atât pentru fotbal în sală, cât și pe teren natural. Colecția diversificată de la Adidas, disponibilă și la Decathlon, îți aduce o varietate de modele și culori, cu crampoane pentru gazon natural sau cu talpa netedă pentru fotbal în sală.Fie că ai nevoie de ghete de fotbal pentru copii, fie că vrei să descoperi cele mai eficiente modele de ghete de fotbal pentru bărbați, ești pe pagina potrivită! Colecția Decathlon pentru fotbal este tot ce ai nevoie pentru un echipament complet pentru următorul meci!


  5 CARACTERISTICI ESENȚIALE ALE GHETELOR DE FOTBAL DIN COLECȚIA DECATHLON


  De ce să alegi ghetele pentru fotbal de la Decathlon? Ai la dispoziție o varietate de branduri, de la nume consacrate în lumea sportului, până la branduri marcă proprie Decathlon. Astfel, ai șansa de a alege modelul care se potrivește stilului tău de joc. Uite care sunt 5 cele mai importante caracteristici ale ghetelor de fotbal care formează mixul perfect pentru un meci confortabil și eficient:

  • - Stabilitatea și susținerea piciorului asigurate de crampoane și șoseta interioară a ghetelor ce acoperă glezna;
  • - Confort oferit de zona întărită a călcâiului și banda de compresie de la nivelul gleznei;
  • - Confort și eficiență la contactul cu mingea datorită tehnologiei ce permit ghetelor de fotbal să se adapteze la forma piciorului;
  • - Rezistența materialelor exterioare în cazul purtării repetate;
  • - Viteză pe terenul de fotbal datorită tălpii ușoare ce are și funcție de absorbție a șocurilor.

  Fiecare dintre aceste caracteristici contribuie la randamentul tău pe terenul de fotbal. Demonstrează tot ce poți și transformă fiecare pasă într-un succes cu ghetele de fotbal pentru bărbați și copii de la Decathlon!

  Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou