Îmbrăcăminte alergare (402 Produse)

Reduceri
Șosete Groase Mid RUN900 Galben
De la
2999 LEI -53%
1399 LEI
KIPRUN

Șosete Groase Mid RUN900 Galben

(1203)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Slip Alergare Negru
2499 LEI
KALENJI

Slip Alergare Negru

(834)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Maiou Alergare AT500 Kiprun Care Turcoaz Fete
5999 LEI -50%
2999 LEI
KIPRUN

Maiou Alergare AT500 Kiprun Care Turcoaz Fete

(5)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Reduceri
4.6/5 Pe baza a 59485 Opinii exprimate online și în magazine

SFATURI PENTRU ÎMBRĂCĂMINTEA DE ALERGARE


Îmbrăcămintea de alergare potrivită te motivează și mai mult să continui antrenamentele. Aleasă conform unor criterii esențiale, precum nivelul de respirabilitate, confortul termic oferit și adaptabilitatea la vreme rea, te bucuri de un nivel ridicat de confort, precum și o de mobilitate foarte bună pe traseu.

Descoperă toate hainele pentru alergare pe care Decathlon ți le pune acum la dispoziție și realizează alegeri bazate pe o informare corectă, citind cu atenție toate datele tehnice cu care te așteptăm în pagina fiecărui articol vestimentar.


CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ ÎMBRĂCĂMINTE DE ALERGARE?


De la un sezon la altul, sau în funcție de specificul mediului în care tu preferi să alergi, îmbrăcămintea de alergare eficientă îți permite libertatea de mișcare pe care o dorești, în condiții depline de siguranță și confort.

În zilele cu vreme bună, optează pentru pantaloni scurți și tricouri, maiouri sau bustiere pentru alergare, realizate din materiale sintetice precum poliesterul. Funcțiile acestuia permit o eliberare ușoară a transpirației, precum o foarte bună ventilație la nivelul țesăturii, astfel încât să te bucuri de confortul termic dorit.

Atunci când alergi pe vreme mai puțin plăcută, optează pentru îmbrăcăminte subțire ce asigura protecție în fața ploii, realizată dintr-un material impermeabil si cu elemente reflectorizante, sau pentru un trening de alergare. Ca strat intermediar, poți purta atunci când alergi pe frig o bluză de alergat cu mâneci lungi sau un tricou din material sintetic, precum și pantaloni de trening sau colanți.


DE CE SĂ CUMPERI DE LA DECATHLON ÎMBRĂCĂMINTE DE ALERGARE?


Ai parte la Decathlon de îmbrăcăminte pentru alergare adaptată propriului tău stil, concepută și testată pentru a te ajuta sa faci mișcare pe orice tip de vreme. Produsele din oferta noastră cu echipament sportiv pentru jogging surprind prin tehnologii special concepute pentru sportivi din toate categoriile.

Alege un trening de alergare pentru bărbați, o jachetă impermeabilă pentru vreme rea, colanți adaptați dimensiunilor tale, sau orice altă piesă vestimentară din această categorie, află mai multe informații despre aceasta, apoi adaug-o rapid în coșul tău de cumpărături.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou