NBA x TARMAK (45 Produse)

Echipamentele de baschet NBA se diferențiază de celelalte echipamente prin culori și diversitatea modelelor chiar abstracte. Însă, mai mult de atâta, se diferențiază prin faptul că profesioniștii le folosesc și le oferă necesarul pentru a juca precum un profesionist.

Rucsac Baschet NBA 500 Brooklyn Nets Gri 25 L
RECOMANDAREA NOASTRA
Rucsac Baschet NBA 500 Brooklyn Nets Gri 25 L
14999 LEI −33%
9999 LEI
TARMAK

Rucsac Baschet NBA 500 Brooklyn Nets Gri 25 L

(289) livrare in 2 zile din depozit local
Minge Baschet WILSON NBA Mărimea 7
Minge Baschet WILSON NBA Mărimea 7
24999 LEI
WILSON

Minge Baschet WILSON NBA Mărimea 7

(6)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.6/5 Pe baza a 944 Opinii exprimate online și în magazine

Ce este echipamentul de baschet NBA de la Decathlon?

Echipamentul de baschetNBA de la Decathlon presupune o colecție specială de îmbrăcăminte și accesorii de baschet precum și ghete pentru baschet, protecții (cotiere și genunchiere pentru susținere articulară și musculară), tricouri și maieuri de baschet NBA, șorturi termice, create prin colaborarea dintre Tarmak, gama proprie de produse pentru baschet de la Decathlon, împreună cu National Basketball Association. Prin urmare echipamentul de baschet NBA pentru copii și adulți este confecționat după cele mai înalte standarde, cu tehnici moderne astfel încât jucătorii de baschet să poată desfășura antrenamentele în deplină siguranță și confort. Echipamentele din această gamă sunt construite în culorile și cu logo-urile celor mai apreciate echipe din NBA: Los Angeles Lakers, Golden State Warriors, Houston Rockets, New-York Knicks, Los Angeles Clippers, Boston Celtics, Miami Heat și Brooklyn Nets.

Cum alegi corect ghetele de baschet NBA?

Alege ghetele de baschet NBA în funcție de frecvența cu care joci, precum și nivelul la care ești: începător sau avansat. Ghetele de baschet au specificații tehnice diferite, de aceea este util să alegi pe cei care te avantajează, astfel încât să te bucuri de performanță. Stilul de joc este un alt criteriu de care să ții cont, dacă este dinamic sau static în funcție de care este util să alegi corect înălțimea feței încălțămintei de baschet: înaltă, medie sau joasă. Fiecare oferă un grad diferit de susținere a gleznei. Pentru un confort optim alege ghetele de baschet NBA cu o mărime mai mare decât cea obișnuită, astfel încât să rămână 1 cm între degete și vârful ghetelor. Pentru a evita apariția eczemelor, alege șosetele de baschet speciale, deoarece sunt prevăzute cu zone antifrecare.

De ce să alegi echipamentul de baschet NBA pentru copii și adulți de la Decathlon?

Aceste echipamente au fost dezvoltate alături de practicanți, după standardele tehnice riguroase ale NBA. Au fost alese cele mai calitative materiale și cele mai moderne tehnici. Astfel au fost dezvoltate echipamentele de baschet NBA pentru copii și adulți pentru toate nivelurile de practică. În etapele de concepere a echipamentului se acordă o importanță specială și testării lor, atât în laborator, cât și în practică, garantând astfel calitatea superioară și fiabilitatea de folosire în condiții depline de siguranță.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou