Jachete si Geci Barbati

Geci și jachete pentru bărbați

Skip categories Skip categories
ECODESIGN
Geacă schi 100 Negru Bărbați
Geacă schi 100 Negru Bărbați
17999 LEI
WEDZE

Geacă schi 100 Negru Bărbați

(186)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C bărbați
17999 LEI −31%
12299 LEI
*De la ‪21.09.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Geacă impermeabilă iarnă/ drumeție pe zăpadă SH100 X-WARM -10°C bărbați

(1796)
livrare in 2 zile din depozit local
Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte MT500 -10°C Gri Bărbați
32999 LEI −15%
27999 LEI
*De la ‪06.06.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte MT500 -10°C Gri Bărbați

(678)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Jachetă 100 Light impermeabilă Verde Bărbați
7999 LEI −25%
5999 LEI
*De la ‪29.09.2022‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Jachetă 100 Light impermeabilă Verde Bărbați

(55)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT100 -5°C Albastru Bărbați
22999 LEI −21%
17999 LEI
*De la ‪06.06.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT100 -5°C Albastru Bărbați

(819)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Geacă schi 100 Negru Bărbați
Geacă schi 100 Negru Bărbați
De la
9990 LEI
WEDZE

Geacă schi 100 Negru Bărbați

(562)
livrare in 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 19932 Opinii exprimate online și în magazine

Alegerea potrivită a gecii sau jachetei pentru bărbați

Geaca este una dintre piesele vestimentare extrem de importante din garderoba unui bărbat și este esențială în definirea unui outfit. Cum nu este un articol simplu, trebuie să acorzi o atenție deosebită atunci când o cumperi, mai ales dacă faci parte din categoria acelor bărbați care nu iubesc shopping-ul și care aleg una sau două jachete pe care să le poarte la toate ținutele, fie ele sport sau casual. Din fecirire, în magazinul online Decathlon ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de geci, atât din punct de vedere al modelelor, cât și cromatic. Fie că îți dorești o geacă de iarnă sau toamnă, de ploaie sau antivânt, groasă sau impermeabilă, matlasată sau de fâș, ai la dispoziție sute de articole bărbătești care să îți pună în valoare personalitatea și să te protejeze împotriva intemperiilor.


Câte tipuri de geci pentru bărbați există?

Tipurile de geci și jachete sport pentru bărbați sunt realizate cu specificații diferite pentru a se adapta anumitor condiții climatice și activități sportive. De aceea:

  În funcție de condițiile climatice, există:
 • Jachete sport pentru bărbați pentru primăvară-toamnă. Acestea sunt confecționate dintr-o membrană mai subțire de material sintetic, poliester și poliamidă pentru a menține optimă temperatura corpului, a asigura nivelul de respirabilitate, precum și flexibilitatea necesară. Multe dintre acestea sunt și impermeabile datorită membranei exterioare din poliuretan pentru a proteja organismul de ploi.
 • Jachete pentru iarnă. Acestea sunt confecționate din materiale mai dense pentru a izola mai bine de frig. Unele pot fi prevăzute cu o căptușeală tip polar sau mix de material sintetic călduros. Mai există și tipul de geacă umplută cu vatelină sau puf. Materialele respirabile care permit pielii să respire normal.

  În funcție de activitate:
 • Gecile pentru alpinism sunt create special pentru a se mula pe formele corpului pentru a permite flexibilitatea. De asemena, au o membrană densă pentru a proteja de vânt, iar unele sunt și impermeabile pentru a preveni pătrunderea umezelii către piele.
 • Jachetele de bărbați pentru trekking sunt călduroase și foarte ușoare pentru a asigura libertatea de mișcare.
 • Gecile pentru schi izolează de vânt, asigură căldură, au cusături etanșe pentru ca zăpada să ajungă la piele și sunt impermeabile.
 • Special concepute pentru ciclism, acest tip de jachete sunt realizate din materiale foarte fine și ușoare, într-o formă aerodinamică. Pentru respirabilitatea necesară, unele geci pentru ciclism au spatele confecționat din mesh.
 • Jachetele de vânătoare sunt realizate din materiale fine și silențioase (de exemplu, polar) pentru a reduce sunetul provocat de frecarea materialului în mișcare. De asemenea, acestea sunt create după un design specific pentru a permite camuflarea.
 • Pentru alergat majoritatea gecilor sunt confecționate din materiale respirabile, iar tehnologiile folosite au scopul de a asigura evacuarea transpirației.
 • Jachetele pentru drumeții sunt create din materiale ușoare și impermeabile pentru a proteja de ploaie.
 • Gecile de navigație sunt impermeabile și sunt realizate din materiale sintetice rezistente chiar și la apa sărată.
 • Materialul extensibil al gecilor pentru golf asigură libertatea de mișcare.
 • Hanorace fitness pentru a asigura confort și căldură în timpul activităților sportive.

Specificațiile acestora sunt create în funcție de nivelul de dificultate al activității, precum și nivelul de practică al utilizatorului. De asemenea, pentru orice tip de activitate sportivă outdoor amintită mai sus, gecile pentru bărbați pot fi impermeabile.


Ce tipuri de geci de bărbați găsești în magazinul online Decathlon?

Indiferent ce geci bărbătești cauți, pe site-ul nostru vei găsi jacheta perfectă. Dacă iubești natura, ai șansă să-ți cumperi o geacă bărbat antiploaie, un produs conceput pentru drumeţie, care te va feri de ploile imprevizibile fiind impermeabilă, lejeră, compactă și respirantă! Apoi, la noi găsești geci special realizate pentru trekking, alpinism sau chiar jachetă pentru vânătoare, aceasta din urmă fiind matlasată, ușoară și călduroasă. Toate produsele sunt create din materiale de calitate superioară tocmai ca tu să te bucuri de sport și de natură, fără să-ți faci griji pentru echipamentul tău, care va rezista indiferent de vreme. Mai mult, ai oferte incredibile la o gamă numeroasă de modele de geci pentru alergare și schi, în diferite culori.


De ce să cumperi geci de iarnă și de toamnă de la Decathlon?

Toată gama de produse din categoria jachetelor de iarnă și toamnă au fost supuse unor teste tocmai pentru a observa care este nivelul de căldură pe care îl asigură aceastea. Multe geci bărbați au fost validate pentru diferite temperaturi în urma testelor realizate în camera termică. Pe lângă aspectul practic, bucură-te de prețuri incredibile tot anul.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou