Skip filters
Filtre

Haine educație fizică băieți (58 Produse)

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

Tricou 100 educație fizică Bleumarin Băieți
Prim Pret Tehnic
Tricou 100 educație fizică Bleumarin Băieți
1499 LEI −20%
1199 LEI
DOMYOS

Tricou 100 educație fizică Bleumarin Băieți

(541) livrare in 2 zile din depozit local
Tricou 500 educație fizică Respirant gri închis băieți
RECOMANDAREA NOASTRA
Tricou 500 educație fizică Respirant gri închis băieți
3499 LEI −25%
2599 LEI
DOMYOS

Tricou 500 educație fizică Respirant gri închis băieți

(143) livrare in 15 zile din depozit internațional
4.7/5 Pe baza a 7803 Opinii exprimate online și în magazine

Educația fizică joacă un rol esențial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Este important ca aceștia să învețe să iubească mișcarea de la cele mai fragede vârste și să se distreze cu colegii de vârste apropiate practicând sporturi variate.

Hainele sport pentru copii sunt esențiale pentru ca aceștia să aibă o experiență plăcută și să iubească orele de antrenament. Treningul pentru educația fizică trebuie să fie comod, să permită libertatea de mișcare și să îi permită celui mic integrarea în echipa din care face parte.


De ce este util să practice copiii activități sportive?

Organizația Mondială a Sănătății recomandă minim 60 de minute pe zi de activitate fizică la copii. Cum aceștia sunt în continuă formare, sportul are un rol determinant în dezvoltarea fizică, întărirea sistemului osos și muscular, întărirea sistemului imunitar. Beneficiile sunt resimțite și la nivel psihic prin stimularea încrederii în propriile capacități și creșterea nivelului de serotonină, care determină reglarea stării de spirit, stimularea memoriei și a funcțiilor cognitive, alături de asigurarea unui somn odihnitor.

Care sunt avantajele hainelor sport pentru adolescenți și copii?

Hainele pentru sport pentru copii sunt confecționate din materiale prietenoase cu pielea, care au rolul de a preveni apariția eczemelor în caz de transpiratie abundența. Mai mult, asigură libertatea de mișcare și flexibilitatea (datorită materialului fluid) care sunt atât de necesare pentru practicarea exercițiilor. Pentru sezonul rece, echipamentele sportive au rolul de a asigura și confortul termic, alături de gradul de respirabilitate, tehnologiile avansate folosite asigură evacuarea transpirației.

Care este echipamentul complet pentru desfășurarea activităților sportive?

Hainele pentru băieți în vederea desfășurării activității sportive trebuie să asigure confort. Acestea se aleg în funcție de tipul de activitate, însă un echipament complet este format din maiou, tricou, bluză de trening sau hanorac, pantaloni scurti, pantaloni lungi.


CE HAINE DE BĂIEȚI SUNT ESENȚIALE PENTRU EDUCAȚIA FIZICĂ?


Orele de educație fizică se concentrează în principal pe sporturile de echipă (fotbal, baschet, handbal), pe gimnastică și exerciții de bază în atletism (alergare, sărituri în înălțime). Băieții vor avea nevoie de pantaloni de trening lungi și scurți din materiale respirante, tricouri pentru sport și jachete cu fermoar sau hanorace.

În funcție de activitățile practicate, este important ca cei mici să aibă haine de sport practice, care pot fi îmbrăcate ușor și permit o echipare în straturi. Copiii au nevoie de un strat de bază apropiat de piele care să asigure confort și respirabiliate, un strat de mijloc din materiale high tech și un strat de exterior pe care cei mici să îl poarte doar dacă au activități în aer liber (jachete, șepci, hanorace cu glugă).


CE CARACTERISTICI TREBUIE SĂ AIBĂ HAINELE PENTRU EDUCAȚIE FIZICĂ?


Hainele pentru educație fizică destinate băieților trebuie să fie realizate din materiale fluide și lejere, ce asigură libertatea necesară de mișcare. Este important ca acestea să permită o bună evacuare a transpirației.

Produsele trebuie să fie concepute atât pentru educație fizică și sport, dar și pentru activitățile de zi cu zi. Aceste piese vestimentare trebuiesc alese în funcție de preferințele celui mic, de aceea în gama Decathlon vei descoperi o multitudine de culori și croieli.

CopiiI sunt în perioada de creștere așa că este recomandat să optezi pentru modele care permit ajustarea și acomodează schimbările de greutate și înălțime. De asemenea, optează pentru materiale rezistente și durabile care te vor ajuta să economisești pe termen lung.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou