TRANSPORT ȘI DEPOZITARE BICICLETĂ (183 Produse)

Vrei să depozitezi bicicleta în siguranță sau te pregătești de o călătorie și bicicleta este pe lista de bagaje? Ești pe pagina potrivită! Alege accesorii sigure pentru depozitarea și transportarea bicicletei de la Decathlon. Concepute să susțină greutatea bicicletei în orice împrejurare, accesoriile pentru depozitare vor păstra bicicleta în cele mai bune condiții până la următoarea aventură. În plus, accesoriile pentru transportarea bicicletei sunt ușor de montat și sigure. Descoperă colecția de accesorii pentru transport și depozitare de la Decathlon și acordă atenția cuvenită bicicletei tale!

Suport 2 biciclete XPress
44999 LEI
THULE

Suport 2 biciclete XPress

(106)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Suport 5 biciclete
26999 LEI
DECATHLON

Suport 5 biciclete

(98)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
ECODESIGN
Portbagaj bicicletă SPEED 900
7499 LEI
ELOPS

Portbagaj bicicletă SPEED 900

(17)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Geantă transport bicicletă fără pedale B'TWIN 10" și 12"
6999 LEI -47%
3690 LEI
*De la ‪05.04.2023‬, în limita stocului disponibil
BTWIN

Geantă transport bicicletă fără pedale B'TWIN 10" și 12"

(7)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Scaun copil BOBIKE GO MAXI
39999 LEI -25%
29999 LEI
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
BOBIKE

Scaun copil BOBIKE GO MAXI

Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Remorca bicicleta pentru transport copii, capacitate 30 kg, Verde/Gri
89400 LEI -20%
71300 LEI
*De la 28.05.2023 până la 28.06.2023
TIMELESS TOOLS

Remorca bicicleta pentru transport copii, capacitate 30 kg, Verde/Gri

4.4/5 Pe baza a 4410 Opinii exprimate online și în magazine

SOLUȚII PRACTICE PENTRU TRANSPORTAREA BICICLETEI


Te pregătești de o vacanță alături de cei dragi și cauți cele mai bune soluții pentru transportarea bicicletei? Ești pe pagina potrivită! De la accesoriile necesare, până la sfaturi utile, îți vom oferi cele mai importante informații de care ai nevoie. Special concepută pentru depozitarea și transportarea sigură a bicicletei, colecția Decathlon îți aduce mai aproape întreg echipamentul de care ai nevoie, de la suporți de perete și pentru portbagaj, până la huse speciale de protecție pentru biciclete.Frecvent, ne întâlnim în traficul aglomerat de la sfârșit de săptămână cu mașini ce transportă biciclete, fie atașate de cârlig, fie pe plafonul mașinii. Poți ghici cu ușurință că acele persoane vor să se bucure pe deplin de natură și să se aventureze cu bicicleta pe noi trasee. De ce ai nevoie pentru a te alătura lor și pentru a transporta bicicleta preferată?

Atunci când călătorești cu mașina, există două modalități de a transporta bicicleta în siguranță. Cu ajutorul unui suport special pentru bicicletă, o poți fixa pe cârligul mașinii tale. În funcție de câte biciclete intenționezi să transporți, poți să alegi un suport de mașină pentru bicicletă ce susține până la 4 biciclete. Cadrul acestuia este solid, astfel bicicletele tale vor fi în siguranță până la destinație. Principalele avantaje sunt că se montează și demontează ușor și este recomandat persoanelor scunde. Dar trebuie să ții minte că limitează accesul la portbagajul mașinii și adaugă o greutate suplimentară pe partea din spate a mașinii.O a doua soluție este suportul de bicicletă pentru plafonul mașinii. Înainte de a achiziționa suportul propriu-zis de bicicletă, asigură-te că mașina ta este echipată cu bare transversale. Suportul de plafon pentru bicicletă îți permite să transporți până la 4 biciclete. Însă acestea pot fi cu greu utilizate de persoane scunde și reprezintă o soluție mai costisitoare. Avantajele sunt că bicicletele vor fi protejate de mizeria ce poate sări de pe asfalt în timpul mersului și suportul este ușor de fixat.

Tu ce soluție alegi? Colecția Decathlon de accesorii pentru transportarea și depozitarea bicicletei îți aduce echipamente rezistente și sigur în orice împrejurare. Pornește într-o nouă aventură și transportă bicicleta cu suportul de la Decathlon!


ACCESORII ESENȚIALE PENTRU DEPOZITAREA BICICLETEI


Când sezonul rece se instalează ușor și trebuie să renunți la deplasările cu bicicleta, oferă-i acesteia o binemeritată pauză și creează un spațiu de depozitare cu suportul de la Decathlon. Cu un design minimalist și ușor de integrat în decorul garajului sau atelierului, suportul pentru depozitarea bicicletei este conceput să susțină greutatea acesteia. Cauți cele mai bune soluții? Citește în continuare!Suportul pentru depozitarea bicicletei la sol este o soluție practică dacă ai un spațiu cu o suprafață mare sau dacă intenționezi să depozitezi mai multe biciclete. Astfel, poți alege un suport ce susține până la 5 biciclete sau poți opta pentru un model ce fixează roata din spate pe sol și menține stabilitatea bicicletei. Pentru a proteja bicicleta de umezeală sau alte intemperii, adaugă în coș și o husă specială rezistentă la umezeală și razele soarelui.

Suportul de perete sau tavan pentru bicicletă este cea mai bună soluție dacă locuiești într-un spațiu restrâns. Disponibil în diverse modele, cu o prindere sigură în perete și tavan, suportul de bicicletă poate susține până la 5 biciclete. Astfel, poți integra cu ușurință bicicleta în decorul casei tale.Alege suportul de bicicletă potrivit pentru tine și depozitează bicicleta în siguranță până la următoarea aventură pe două roți! Descoperă colecția Decathlon de accesorii pentru depozitarea bicicletei și creează în propria locuință un colț dedicat ciclismului.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou