Echipament portar (52 Produse)

Mingea se află în posesia adversarilor. O urmărești cu atenție și reușești să aperi șutul spre poarta ta. Agilitatea și atenția sunt atuurile tale. Îmbunătățește-ți performanța pe teren și poți deveni cel mai bun apărător al echipei tale cu echipamentele de portar din colecția Decathlon. Tu de ce ai nevoie pentru următorul meci? Bluză și pantaloni de portar? Sau mănuși de portar pentru a apăra mai bine șuturile spre poartă? Tot ce ai nevoie, găsești chiar aici. Pregătește-te din timp pentru următoarea competiție și surprinde-ți adversarii cu cea mai bună apărare. Fie comanzi online, fie mergi în magazinele Decathlon, calitatea produselor este mereu la cele mai înalte standarde. Pasiunea ta merită cel mai bun echipament de portar de la Decathlon!

MĂNUȘILE DE PORTAR

MĂNUȘILE DE PORTAR

Reduceri
Reduceri
Manusi Snaga Rosso
28900 LEI -20%
23120 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi Snaga Rosso

Manusi RG, Aspro 4Train 2022
20900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi RG, Aspro 4Train 2022

Reduceri
Manusi portar barbati adidas Tiro League, Alb
37699 LEI -28%
26999 LEI
ADIDAS

Manusi portar barbati adidas Tiro League, Alb

Manusi RG Bacan
33900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi RG Bacan

Manusi de portar
30900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi de portar

RG BioniX CHR
34900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

RG BioniX CHR

Reduceri
RG ASPRO FLUO 2022 – 2023
24900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

RG ASPRO FLUO 2022 – 2023

Manusi de portar RG Bionix 22
De la
34900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi de portar RG Bionix 22

Manusi RG Aspro 2022
30900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

Manusi RG Aspro 2022

Reduceri
RG ZIMA 2022
35900 LEI
RG GOALKEEPER GLOVES

RG ZIMA 2022

4/5 Pe baza a 1135 Opinii exprimate online și în magazine

ALEGE UN ECHIPAMENT DE PORTAR DE LA DECATHLON!


Ești cel mai bun din apărarea echipei tale și îți revine rolul de a apăra poarta de golurile adversarilor? Mizează pe confortul unui echipament de portar de la Decathlon. Ai o gamă variată de produse dedicate portarilor, de la mănuși de fotbal, până la bluză și pantalon de portar. Completează-ți echipamentul cu tot ce ai nevoie pentru un meci de succes!

Care sunt articolele necesare pentru un echipament de portar complet? Dacă în cazul atacanților vorbim despre importanța ghetelor de fotbal, pentru cei care apără poarta contează foarte mult calitatea unei perechi de mănuși de portar. Acestea trebuie să ofere atât protecție mâinilor, cât și aderență pentru prinderea rapidă a mingii de fotbal. Mai mult, trebuie să beneficieze de un strat de protecție la nivelul palmei și al degetelor, eficient în cazul șuturilor puternice spre poartă. Mai mult, se fixează ușor pe încheietură datorită benzii duble cu arici. Mănușile de fotbal din colecția Decathlon sunt selectate atent cât să îți ofere mai multă încredere în tine și eficiență la fiecare meci. Pe lângă mănușile de portar, și restul echipamentului contează pentru confortul tău. Bluza de portar îți oferă lejeritatea și flexibilitatea necesare pentru a plonja după fiecare minge, dar și respirabilitatea pielii, ca să ai mai mult confort pe parcursul meciului. Mai mult, modelele disponibile la Decathlon sunt prevăzute cu întărituri din spumă la nivelul coatelor și al umerilor pentru și mai multă protecție. Alege și pantaloni de portar în lungimea preferată și vei avea un echipament complet. Te bucuri de aceeași protecție ca și în cazul bluzei de portar, cu întărituri din spumă la nivelul șoldurilor și al genunchilor. Tu de ce ai nevoie pentru a apăra poarta echipei tale? Descoperă chiar aici o gamă variată de produse dedicate portarilor de fotbal și bucură-te de calitatea Decathlon!


CUM ÎNGRIJEȘTI CORECT MĂNUȘILE DE PORTAR?


Tocmai ce ai găsit perechea de mănuși de portar perfecte în colecția Decathlon și vrei să afli cu le întreții corect, pentru a te bucura mai mult timp de eficiența lor? Află chiar aici cât de ușor este să cureți și să îngrijești mănușile de fotbal! Pentru început, trebuie să știi că mănușile de portar rezistă până la 20 de meciuri. În funcție de frecvența și nivelul la care joci fotbal, trebuie să alegi mănuși calitative și rezistente. Odată achiziționate, va fi necesar ca noile tale mănuși de fotbal să fie spălate înainte de a le purta prima dată. De ce? Pentru că în timpul fabricării au fost aplicate substanțe pentru a proteja proprietățile latexului, materialul principal folosit la realizarea mănușilor. Aceste substanțe pot afecta pielea, de aceea se recomandă spălarea și uscarea la temperatura camerei înainte de prima utilizare.

Pentru spălare, folosește detergenți blânzi, fără înălbitori. Se recomandă să cureți mănușile de portar după fiecare utilizare, mi ales dacă joci în condiții meteo mai dure, cum este pe timp de ploaie sau pe un teren noroios. Mai mult, evită folosirea mașinii de spălat, deoarece va afecta calitatea și rezistența materialelor. După spălare, așază-le într-un loc aerisit pentru a se usca natural, la temperatura mediului. Uscătoarele industriale vor afecta latexul și mănușile tale vor deveni aspre și își vor pierde din aderență. Aceste reguli simple sunt tot ce trebuie să știi pentru îngrijirea mănușilor de fotbal. Acordă atenție și timp întreținerii echipamentului tău de portar de la Decathlon și te vei bucura mai mult timp de eficiența acestuia.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou