Echipamente pentru drumeție și munte (286 Produse)

Primul Pret Tehnic
4.4/5 Pe baza a 35170 Opinii exprimate online și în magazine

CUM TE ECHIPEZI PENTRU DRUMEȚII DE VARĂ?

În anotimpul cald îți vor fi de ajuns un tricou dintr-un material care se usucă ușor, o bluză cu mânecă lungă sau un polar pe care le vei folosi doar la nevoie, o jachetă impermeabilă sau o pelerină de ploaie, pantaloni subțiri și flexibili, eventual cu protecție UV, și bineînțeles bocancii ușori și aerisiți. Nu uita să ai și apă în rucsac, protecție solară, dar și o pălărie de drumeție sau o șapcă pentru cap să poți reduc riscul să faci insolație. Bețele de trekking se vor dovedi folositoare indiferent de sezon.


CUM MERGI IARNA PE MUNTE?

Drumeții nu așteaptă cea mai favorabilă vreme ca să exploreze traseele montane. Ei pleacă în aventură inclusiv iarna, dar cu echipamente diferite față de cele pe care le iau vara. Iarna trebuie să te îmbraci în straturi pentru a te izola foarte bine de frig. Nu lua mai mult de 4 straturi pentru partea superioară și maximum 3 pentru picioare. Echipează-te cu o pereche de bocanci speciali pentru iarnă care să îți ofere o aderență foarte bună, inclusiv în zonele cu gheață sau zăpadă. Eventual, ia-ți și colțari pe care să îi atașezi bocancilor, dar și o căciulă, mănuși și nu uita să te hidratezi constant. Vei pierde apă prin transpirație și e absolut necesar să ai apă pe traseu într-un bidon.


CE ECHIPAMENTE DE DRUMEȚIE GĂSEȘTI LA DECATHLON?

Fie iarnă, fie vară, la Decathlon găsești echipamentele de care ai nevoie, sau cu care să îți completezi kitul de drumeții. Cu fiecare călătorie în natură vei descoperi ce îți este necesar pe munte și le poți achiziționa pe toate la prețuri foarte bune din oferta noastră. În plus, te vei bucura de prețuri mici pe toată durata anului atât în magazine, dar și online.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou