Rucsacuri, Port- Bebe

Rucsac de trekking și rucsac port bebe

Cum să alegi
CUM SĂ ÎȚI REGLEZI RUCSACUL DE DRUMEȚIE
Skip categories Skip categories
Folie de supraviețuire de unică folosință
Folie de supraviețuire de unică folosință
999 LEI
Preț per bucată 297 LEIM2
FORCLAZ

Folie de supraviețuire de unică folosință

(381)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Rucsac Drumeție în natură NH100 Arpenaz 20L Bleumarin
4999 LEI −24%
3799 LEI
* De la 30.09.2022, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Rucsac Drumeție în natură NH100 Arpenaz 20L Bleumarin

(2563)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Folie de supraviețuire Reutilizabilă
Folie de supraviețuire Reutilizabilă
2999 LEI
Preț per bucată 1099 LEIM2
FORCLAZ

Folie de supraviețuire Reutilizabilă

(175)
livrare in 2 zile din depozit local
Set 2 huse semicirculare de depozitare trekking 7L
Set 2 huse semicirculare de depozitare trekking 7L
2999 LEI
Preț per bucată 1500 LEIunitate
FORCLAZ

Set 2 huse semicirculare de depozitare trekking 7L

(126)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Rucsac Compact Trekking călătorie TRAVEL 10L Roșu
1499 LEI −46%
799 LEI
*De la ‪12.07.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Rucsac Compact Trekking călătorie TRAVEL 10L Roșu

(712)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Borsetă TRAVEL 2L Negru
4499 LEI
FORCLAZ

Borsetă TRAVEL 2L Negru

(257)
livrare in 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 34662 Opinii exprimate online și în magazine

Rucsac drumeție


Îți dorești să pleci curând la munte sau să practici trekking timp de mai multe zile? Rucsacul de drumeție este accesoriul de care nu te poți lipsi în viitoarea ta aventură. Pe lângă bocanci, îmbrăcăminte potrivită și produse de primă necesitate, rucsacul de drumeție este un element esențial. Totuși, pentru a alege un rucsac special pentru drumeție și trekking, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. În acest articol îți oferim informațiile de care ai nevoie pentru alegerea potrivită a rucsacului de drumeție și trekking.


Alegerea rucsacului de drumeție: aspectele esențiale


Drumeția se diferențiază de trekking prin durată și distanța parcursă. Aceasta poate dura o zi, dar poate dura și doar câteva ore. În acest caz, se recomandă alegerea unui rucsac ușor, confortabil pentru transport și prevăzut cu un compartiment special pentru hidratare. În timpul drumeției, vei avea nevoie mereu de un bidon de apă și uneori, chiar de un pulverizator de apă, pentru hidratare. Astfel, alegerea unui rucsac cu buzunar special poate transporta un bidon de apă de 2L minimum. Atunci când alegi un rucsac de drumeție, trebuie să ții cont de volum, numărul de buzunare și compartimente. Elementele specifice precum buzunarul pentru smartphone, suporturile pentru bețe și buzunarele ventilate, din plasă, reprezintă aspectele esențiale care ușurează folosirea rucsacului. Rucsacurile de 10L - 20L sunt ideale pentru drumeții de scurtă durată. Rucsacurile de drumeție cu un volum de 20L - 40L sunt potrivite pentru drumeții pe distanță mai lungă. Un rucsac cu volum mare îți va permite depozitarea jachetei cu protecție împotriva vântului, crema solară și salteaua gonflabilă. Îți propunem diferite tipuri de rucsacuri de drumeție de la marca Quechua, de la Decathlon, pentru a te însoți în drumeție.

Pentru drumeția la munte, este necesară alegerea unui rucsac ventilat. Structura spatelui, cu pad-uri din spumă și plasă, asigură ventilare la nivelul spatelui. O bună ventilare optimizează performanțele, precum și rezistența. Pentru a face față ploii sau vântului umed, husele de ploaie sunt cele mai potrivite pentru rucsacurile de drumeție, acestea fiind incluse sau vândute separat, în funcție de model. Astfel, rucsacul va fi protejat împotriva umidității. Alege mereu un rucsac de drumeție practic: conceput din materiale ușoare și prevăzut cu mai multe deschideri. Ai grijă ca deschiderea frontală a rucsacului să fie lată, această opțiune ajutând considerabil la depozitarea obiectelor. De asemenea, bretelele trebuie să fie groase, pentru a evita ca mușchii dorsali să obosească rapid.


Găsește cel mai bun rucsac pentru trekking


Trekkingul este o activitate fizică care constă în descoperirea de noi peisaje, cărări și locuri neexplorate , în pădure sau la munte. Trekkingul presupune deplasarea prin mersul pe jos, fără a folosi vreun mijloc de transport. Este chiar posibil să fie necesar să campezi în natură, în timpul unei sesiuni de trekking. Astfel, rucsacul pentru trekking rămâne accesoriul principal pentru câteva zile petrecute în natură pentru a putea lua cu tine tot echipamentul pentru drumeție necesar.

Ce trebuie să știi despre rucsacul de trekking?


Rucsacul de trekking trebuie să dispună de un volum mare. El trebuie să poată transporta un cort pentru camping, bețele pentru pentru urcare pe traseele mai dificile și un sac de dormit. Rucsacurile de trekking de 45L sunt ideale pentru aventurile la munte. Rucsacurile de 70L - 100L sunt destinate bărbaților și femeilor care practică trekking la nivel avansat. De altfel, alege mereu un rucsac de trekking polivalent, prevăzut cu husă de ploaie, un suport pentru cort și un loc special destinat bidonului de apă. De asemenea, acesta trebuie să fie compartimentabil, pentru o mai bună gestionare a spațiului și a lucrurilor pe care trebuie să le transporți. În cazul femeilor pasionate de trekking, optează pentru un rucsac confortabil și simplu. Rucsacul de trekking pentru damă este ușor de reglat, fiind suficient doar să tragi de chingi pentru a-l ajusta. Modelele de rucsacuri de trekking concepute pentru damă sunt adaptate conformației, oferind libertate de mișcare maximă. Fiecare detaliu, precum centura și chinga, a fost conceput astfel încât să se potrivească cu conformația și formele feminine. Rucsacul de trekking trebuie să fie rezistent și confortabil. De altfel, confortul la transport reprezintă un punct esențial în timpul sesiunilor de trekking timp de mai multe zile sau chiar săptămâni. Materialul din care este conceput rucsacul trebuie să fie rezistent. Alege un rucsac de trekking din poliester de 600 denier, cu bază întărită, din poliamidă.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou