Skip filters
Filtre
Preț

Sageti otel (9 Produse)

4.4/5 Pe baza a 514 Opinii exprimate online și în magazine

CUM TE POȚI RELAXA JUC ND DARTS?

Jocul Darts este unul foarte vechi, cu origini medievale care s-a răspândit ușor în toată lumea. El reprezintă o metodă facilă prin care să îți coordonezi mișcările ca să atingi o țintă – la propriu. Darts se joacă în mai multe variante, dar cele mai populare, pe care le poți încerca și cu prietenii sunt 301, jocul în jurul ceasului și jocul scorul mare.


CUM SE JOACĂ DARTS ÎN MOD PROFESIONIST?

Știai că Darts se joacă și în campionate mondiale? Acest joc înseamnă mai mult decât unul pe care poți să îl practici singur sau cu prietenii. Există turnee în care fiecare țară trimite câte patru reprezentanți. Ele sunt organizate atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și în echipe mixte. Arbitrul acestui joc este persoana care a pierdut meciul anterior sau persoana desemnată special. Scopul jocului este lovirea cu săgeți a țintei de Darts în sectoarele cărora le-au fost atribuite numere de la 1 la 20. Ținta de Darts se fixează la înălțimea de 1,73 m și o distanță de 2,37 m de la fața țintei până la linia de start. La o aruncare, jucătorul poate să folosească maximum 3 săgeți, iar cele care nu se înfig în țintă nu pot fi aruncate din nou. Scorul este ținut pe o tabelă, iar jucătorii aduc în competiție propriile lor săgeți, dar ele nu trebuie să depășească 30,5 cm lungime sau greutatea 50 de grame.


CE ȚINTE DARTS GĂSEȘTI LA DECATHLON?

Dacă ești pasionat sport, la Decathlon găsești tot ce te interesează, de la kituri care conțin și ținta, dar și săgețile, însă le poți achiziționa și separat. Vino în magazinele noastre sau descoperă online gama diversificată de articole pentru Darts!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou