Imbracaminte schi

ÎMBRĂCĂMINTE DE SCHI

Căutați îmbrăcăminte de schi? Găsește întreaga gamă de îmbrăcăminte de schi precum: jachete și geci de schi, pantaloni de schi, pulovere și lenjerie termică de schi pentru toate nivelurile de pregătire. Să nu uităm de accesoriile care te ajută să te protejezi împotriva termperaturilor scăzute precum: mănuși schi, gulere, șosete de schi și multe altele.

Skip categories Skip categories
ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Bentiţă Schi Reverse Negru-Gri Copii
1499 LEI −26%
1099 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Bentiţă Schi Reverse Negru-Gri Copii

(101)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
ECODESIGN
Nou
Reduceri
Căciulă cu ciucure Schi Timeless Adulți
4999 LEI −34%
3290 LEI
*De la ‪19.01.2022‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Căciulă cu ciucure Schi Timeless Adulți

(654)
livrare in 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 45170 Opinii exprimate online și în magazine

Să investesc sau nu în achiziționarea unui echipament și a unor accesorii de schi?

La această întrebare este foarte greu de răspuns, fiind mai mulți factori care trebuie luați în considerare. Pentru început, ne putem gândi la nivelul de practică pe care îl avem. Dacă mergem să schiem doar câteva zile și după nu o vom mai face, închirierea echipamentului poate fi o alegere de luat în calcul. Sau, o altă variantă din care avem și de câștigat, ar fi aceea de a cumpăra echipamentul și accesoriile de schi, pe care să le vindem prin Trocathlon după ce le-am folosit.Dacă sunteți pasionați de acest sport și mergem des să schiem, recomandarea noastră este aceea de a se investi în achiziționarea unui echipament și a accesoriilor necesare pentru schiere.


Cum știu că am ales ce am nevoie pentru schi?

Hai să facem o scurtă prezentare a ceea ce este nevoie pentru a merge cu încredere pe pârtie.Pentru început, ai nevoie de schiuri și clăpari pentru a te asigura că nu mergi pe pârtie degeaba.După aceea, foarte important, îmbrăcămintea pentru schi este un element cheie. Ai nevoie de mai multe straturi la aceasta. Primul strat sau stratul de bază, acesta fiind compus din îmbrăcămintea termică pentru schi. Îmbrăcămintea termică îți menține temperatura corpului la un nivel optim și pielea uscată.

Stratul al doilea este compus din haine polare sau bluze/pulovere călduroase, care se iau peste stratul de bază. La final venind geaca și pantaloni, care se recomandă a fie dintr-un material hidrofob sau impermeabil.După aceea vine alegerea șosetelor, căciulilor și a gulerelor de schi. Acestea 2 fiind cele mai neglijate accesorii de schi, când vine vorba de lista de cumpăraturi pentru mersul pe pârtie.Căciula de schi este nevoie să fie dintr-o croială moale, care să nu pună presiune asupra capului, dar în același timp dintr-un material călduros pentru a oferi protecție împotriva temperaturilor scăzute.

În cazul gulerelor de schi se ține cont de aceleași criterii ca și în cazul căciulilor. Foarte important fiind ca acestea să nu fie prea strâmte pe gât să simți că te sufocă, dar nici foarte largi și să nu te protejeze de vânt și temperaturi scăzute.Cu șosetele de schi este puțin mai ușor, acestea este nevoie să fie lungi și să păstreze piciorul uscat.Iar la final, vei avea nevoie de un echipament de protecție pentru încheieturi, cap, mâini, etc.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou