Legaturi snowboard

Legaturi snowboard

Skip categories Skip categories
Legaturi Snowboard FIX Magnum Army L
Legaturi Snowboard FIX Magnum Army L
1.10000 LEI
FIX BINDING

Legaturi Snowboard FIX Magnum Army L

Reduceri
Legături snowboard Serenity 100 Mov Damă
Legături snowboard Serenity 100 Mov Damă
29999 LEI −9%
27199 LEI
*De la ‪07.05.2022‬, în limita stocului disponibil
DREAMSCAPE

Legături snowboard Serenity 100 Mov Damă

(5)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Nou
Legături snowboard SNB 100 Alb Damă
Legături snowboard SNB 100 Alb Damă
37999 LEI
DREAMSCAPE

Legături snowboard SNB 100 Alb Damă

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.5/5 Pe baza a 10 Opinii exprimate online și în magazine

La ce ajută legăturile de snowboard?

Echipamentul pentru snowboard nu poate fi complet până când nu ai legăturile perfecte pentru tine. Acestea sunt determinate nu doar de dimensiunea piciorului, ci și de stilul tău general. Primul pas spre alegerea legăturilor de snowboard adecvate este stabilirea piciorului dominant și gradul de flexiune ( cotat de la 1 la 5 de la cel mai moale la cel mai rigid).

Legăturile sunt cele care te vor ajută să ai un control mai bun asupra plăcii și îți vor afecta progresul. Stilul tău de dat cu placa de snowboard va avea de suferit dacă optezi pentru legături prea rigide sau dacă vei simți presiune suplimentară pe picior în timpul practicării sportului.

Fiecare dintre piesele legături de snowboard are ca scop ameliorarea echilibrului și optimizarea adaptării la boots-ul și la placa de snowboard.

Cum se reglează distanța dintre legături?

Stance-ul este spaţiul dintre 2 legături măsurat în cm. Acesta poate fi adaptat în funcție de conformație, însă toate plăcile de snowboard au o poziție recomandată pentru legături (cu reper între inserțiile de fixare).

Poți apropia sau depărta picioarele pe placă pentru a stabili care este stance-ul potrivit. Pe măsură ce vei avansa, reglarea distanței va deveni din ce în ce mai naturală.

Pe ce tipuri de terenuri pot fi folosite legăturile de snowboard?

Pentru a alege legăturile potrivite ție trebuie să determini ce tip de teren vei avea la dispoziție. Recomandarea specialiștilor este să optezi pentru Freeride atunci când ai un teren dificil, ai viteză considerabilă și îți dorești legături rezistente. În cazul în care ai condiții controlate sunt potrivite legăturile de tip Freestyle, adaptate pentru absorbția șocurilor. Pentru începători se recomandă utilizarea All-Mountain, legături de snowboard ușor adaptabile terenurilor variate, dar cu limitări de performanță.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou