Barbati

Echipamente sportive barbati

Echipament sportiv pentru bărbați pentru începători, intermediari și avansați, găsești aici echipametele sportive necesare pentru toate nivelurile de practică. Fie că îți dorești o pereche de adidași sport pentru bărbați care să se potrivească și la outfit-ul zilnic, însă să îți ofere și multe beneficii practice pentru când faci sport, aici găsești articolele sportive necesare. Îmbrăcăminte sport sport pentru bărbați ușor de ales și cu un nivel ridicat de rezistență.

Skip categories Skip categories
ECODESIGN
Căciulă 100 larch verde
Căciulă 100 larch verde
1799 LEI
SOLOGNAC

Căciulă 100 larch verde

(63)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Polar 100 Kaki Bărbați
4999 LEI
SOLOGNAC

Polar 100 Kaki Bărbați

(848)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Nou
Rucsac Drumeție în natură NH100 Arpenaz 20L Bleumarin
4999 LEI −24%
3799 LEI
* De la 30.09.2022, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Rucsac Drumeție în natură NH100 Arpenaz 20L Bleumarin

(2568)
livrare in 15 zile din depozit internațional
ECODESIGN
Toc ochelari înot Negru
Toc ochelari înot Negru
699 LEI
NABAIJI

Toc ochelari înot Negru

(161)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Șosete ACT 100 x2 perechi
Șosete ACT 100 x2 perechi
2499 LEI
Preț per bucată 1250 LEIunitate
SOLOGNAC

Șosete ACT 100 x2 perechi

(270)
livrare in 15 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 422671 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI UN ECHIPAMENT SPORTIV DE BĂRBAȚI?


Sportul a devenit un stil de viață pentru tine? Atunci este momentul să îți alegi un echipament sportiv pentru bărbați de la Decathlon. Descoperă colecția Decathlon de îmbrăcăminte și încălțăminte sport de bărbați, dedicată tuturor celor care iubesc sportul. Fii complet echipat pentru următoarea sesiune de antrenament. Citește ghidul nostru despre cum să alegi corect un echipament sportiv pentru bărbați!În primul rând, ține cont de intensitatea antrenamentului. Cu cât acesta este mai intens, cu atât ai nevoie de mai mult confort la nivelul pielii. Transpirația abundentă poate deveni un obstacol, în special când porți un echipament neadecvat. De exemplu, știai că trebuie să eviți îmbrăcămintea de bumbac pe durata sesiunilor de antrenament? Țesătura densă, deși plăcută la atingere, creează disconfort și diminuează respirabilitatea pielii. În schimb, mizează pe tricouri sintetice de bărbați ce evacuează rapid transpirația și mențin pielea uscată.

Ce fel de mișcări faci în timpul antrenamentului? Practici un sport în care ai nevoie de susținere musculară sau vrei mai multă flexibilitate și lejeritate în mișcări? Tricourile și pantalonii de bărbați cu croială mulată îți oferă mai multă siguranță asupra mișcărilor intense, cum sunt cele din timpul antrenamentelor de forță. Hainele sport de bărbați cu o croială mai lejeră sunt recomandarea specialiștilor Decathlon pentru sporturi precum fotbal sau alergare ușoară, unde lejeritatea este principalul obiectiv.Cât de rigid este terenul pe care te antrenezi? Alergarea pe asfalt este solicitantă pentru articulații. De aceea, pantofii sport cu amortizare sunt special concepuți pentru a ameliora impactul dintre picior și asfalt. În schimb, pentru antrenamentele pe iarbă, ca în cazul fotbalului, încălțămintea sport de bărbați recomandată este cea cu crampoane, deoarece previne alunecarea și accidentările nedorite. Preferi confortul din sala de sport? Dacă antrenamentele de forță sunt preferatele tale, alege încălțăminte sport de bărbați cu talpa plată pentru mai multă stabilitate.Ți-ai ales corect echipamentul sportiv? Descoperă colecția Decathlon și echipează-te corespunzător pentru un antrenament eficient.


ÎMBRĂCĂMINTE SPORT DE BĂRBAȚI ÎN FUNCȚIE DE ANOTIMP


Prea cald, prea frig, prea multă umezeală? Toate aceste motive îți pot afecta antrenamentul. Sau poți să alegi un echipament sportiv din colecția Decathlon, adecvat fiecărui sezon și condițiilor climatice. Depășește orice obstacol adus de vremea neprietenoasă cu articolele sportive de bărbați.De câte ori ai folosit vremea ca scuză pentru amânarea antrenamentului? Lasă în urmă acele momente și îmbrățișează beneficiile sportului în orice anotimp.Pentru sezonul cald, hainele sport de bărbați, realizate din materiale sintetice, vor deveni aliatul tău. Disconfortul va dispărea și vei avea un antrenament fără întreruperi. Atât tricourile sintetice, cât și pantalonii scurți de bărbați sunt realizați din materiale ce permit respirabilitatea și oferă o senzație de răcorire la nivelul pielii, ignorând temperaturile ridicate din termometre.

Te antrenezi fără pauze, chiar și în timpul sezonului rece și ploios? Atunci ai nevoie de îmbrăcăminte sport de bărbați de la Decathlon! Te bucuri de confort termic indiferent de temperatură și protecție împotriva umezelii excesive. Cum? Purtând pantaloni de bărbați pentru sport și bluze termo, ideale atât pentru antrenamentele zilnice, cât și pentru sporturile de iarnă. Contează pe calitatea echipamentului sportiv pentru bărbați de la Decathlon și depășește-ți limitele în orice sezon!Ai nevoie de haine pentru bărbați și pantofi sport pentru antrenament? Se rezolvă, cu colecția dedicată ție și sportului tău preferat, doar la Decathlon.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou