Costume de inot (420 Produse)

Descoperă toată oferta de costume de înot!

Pentru bărbați, femei, băieți sau fete, indiferent de nivelul de practică, produsele din gama noastră de înot vă garantează confort, libertate de mișcare și o întreținere ușoară. Echipamentul de înot facilitează antrenamentele și vă ajută să vă bucurați de o experiență acvatică fară griji!

ECODESIGN
ECODESIGN
4.5/5 Pe baza a 55714 Opinii exprimate online și în magazine

COSTUME DE ÎNOT PENTRU ADULȚI ȘI COPII DE LA DECATHLON


Îți place să te distrezi în apă indiferent de sezon, fie iarnă, fie vară? Dacă ești pasionat de înot și vrei să ai un echipament pe cât de confortabil, pe atât de eficient, alege de la Decathlon costume de înot pentru copii și adulți. De la costume de baie colorate pentru micii sportivi, până la costume de înot pentru bărbați și femei, pe această pagină găsești modele variate ce așteaptă să fie încercate la următoarea sesiune de înot.Costumul de înot pentru adulți este echipamentul ideal atât pentru momentele de distracție de la malul mării, cât și pentru cursurile de înot. Fie că înoți în ape sărate, fie că exersezi în ape închise, costumele de baie și înot de la Decathlon îți oferă constant același nivel de confort și susținere la fiecare antrenament. În plus, poți alege dintre costume de înot pentru bărbați, de tip slip sau boxeri, și costume de baie și înot pentru femei, de tip costum întreg sau format din 2 piese. Lasă-te inspirat de colecția Decathlon de costume de înot pentru adulți și alege modelul care îți oferă mai multă încredere în tine la fiecare sesiune de înot.

Costumele de baie și înot pentru copii amintesc de zilele calde de vară prin culori pastelate și imprimeuri vesele. Disponibile în diverse mărimi, începând cu vârsta de 1 an, până la 15 ani, costumele de înot destinate micilor sportivi sunt disponibile fie sub formă de costum întreg și combinezon, fie sub formă de costum de baie din 2 piese. Fiecare model pune accent pe susținere, protecție la razele UV, respectiv libertate de mișcare. Alege costumul de înot care se potrivește cel mai bine copilului tău și încurajează-l să se bucure de sport.Cauți costume de înot pentru întreaga familie? E găsești chiar aici, într-o colecția Decathlon dedicată înotului, ce pune accent pe confort, susținere și eficiență la fiecare antrenament.


MODELE DE COSTUME DE BAIE PENTRU ÎNOT


Care sunt cele mai întâlnite costume de baie și înot? Află care sunt modelele disponibile în colecția Decathlon și prin ce se caracterizează fiecare, apoi alege costumul de înot care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

 • - Costum de înot întreg pentru femei, pentru un plus de susținere la antrenamente intense;
 • - Costume de baie din 2 piese pentru femei, mai multă libertate de mișcare și un bronz uniform;
 • - Costum de baie și înot pentru bărbați de tip boxeri, mai mult confort și susținere;
 • - Costum de înot de bărbați de tip slip, pentru un plus de lejeritate;
 • - Costume de înot pentru copii de tip combinezon, pentru protecție împotriva razelor UV;
 • - Costum de baie și înot întreg pentru copii, susținere și eficiență în ape închise;
 • - Costum de înot pentru copii din 2 piese, lejeritate și confort în fiecare moment.
 • Ce vrei să îți ofere costumul de înot de la Decathlon? Fie că ai nevoie de confort, fie că îți dorești susținere optimă în timpul antrenamentelor intense, aici găsești o colecție variată pentru a-ți alege modelul preferat de costum de baie și înot pentru adulți și copii.

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou