Jachete Vanatoare

Jachetă pentru vânătoare

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtru
Preț
Geacă 100 IMPERMEABILĂ călduroasă verde Bărbați
Primul Pret Tehnic
Geacă 100 IMPERMEABILĂ călduroasă verde Bărbați
17999 LEI
Geacă 500 matlasată Supertrack maro Bărbați
Geacă 500 matlasată Supertrack maro Bărbați
12999 LEI
Poncho Glenarm adulți
Poncho Glenarm adulți
3999 LEI
Poncho Glenarm Verde copii
Reduceri
Poncho Glenarm Verde copii
3990 LEI −7%
3690 LEI
4.6/5 Pe baza a 3519 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te protejezi de frig când petreci timp în natură?

Pentru că nici măcar sezonul rece nu te poate opri de la sporturile tale preferate, ți-am pregătit la Decathlon geci și jachete de camuflaj care să te ajute când mergi la observarea animalelor în mediile lor naturale. Toamna și iarna sunt cele mai friguroase anotimpuri, iar temperaturile coboară adesea sub 0 grade Celsius, mai ales în zonele intens împădurite. Din echipamentul tău nu trebuie să lipsească îmbrăcămintea rezistentă, calitativă, confortabilă și care să-ți ofere protecție în fața condițiilor mereu imprevizibile de pe teren.

Pe lângă o geacă vei avea nevoie de alte piese de îmbrăcăminte special concepute pentru petrecerea unor perioade lungi de timp în frig. Pantalonii călduroși trebuie să fie flexibili, să protejeze pielea de mărăcini, vânt sau alte obstacole, iar puloverele călduroase să fie călduroase, dar și respirante.


Ce caracteristici trebuie să aibă o geacă de camuflaj?

Când petreci o zi în natură în pădure în sezonul rece, pe lângă confortul și rezistența la frig pe care jacheta trebuie să ți le ofere, trebuie să iei în considerare și cât de practică este. De exemplu, cele mai potrivite trebuie să aibă multe buzunare ca să îți permită să ai cât mai multe obiecte de necesitate asupra ta. De asemena, ea trebuie să se integreze bine în peisaj astfel încât să fie aliatul tău să mergi neobservat și să nu te transforme într-o țintă ușoară dacă te afli în preajma unor animale sălbatice.

O altă caracteristică importantă este impermeabilitatea. Produsele Decathlon au diferite grade de impermeabilitate - de la ușor impermeabil către complet protectoare împotriva ploii. Citește cu atenție descrierile gecilor de camuflaj și alege-o pe cea care se potrivește condițiilor meteo respective.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou