Geci și jachete de damă (173 Produse)

ECODESIGN
Geacă schi 100 Negru Damă
17999 LEI
WEDZE

Geacă schi 100 Negru Damă

(142)
livrare in 2 zile din depozit local
5 ani garantie
Reduceri
Geacă schi 180 Bleumarin Damă
Geacă schi 180 Bleumarin Damă
22999 LEI −13%
19999 LEI
WEDZE

Geacă schi 180 Bleumarin Damă

(260)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Geacă Schi FR500 Maro Damă
69999 LEI
WEDZE

Geacă Schi FR500 Maro Damă

(17)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Geaca lunga femei GrantLong W Negru
Geaca lunga femei GrantLong W Negru
35900 LEI −34%
23428 LEI
BRAVE SOUL

Geaca lunga femei GrantLong W Negru

4.4/5 Pe baza a 12994 Opinii exprimate online și în magazine

Cum să alegi gecile de damă pentru activități în aer liber din sezonul rece?

Există mai multe tipuri de jachete de damă sport pentru că au fost gândite din materiale speciale și cu tehnologii potrivite astfel încât să se adapteze pe nevoile corpului în funcție de sezon și activitatea sportivă.

În funcție de sezon:

  • Gecile de iarnă pentru damă căptușite cu vatelină și interior din polar, sau chiar umplută cu puf va asigura confortul termic de care are nevoie organismul la temperaturi foarte scăzute. În funcție de tipul de geacă, acestea pot oferi căldură în temperaturi exterioare de la -3 grade, până la -10, -15 sau -20 de grade. Cusăturile etanșe împiedică pătrunderea frigului, a zăpezii și a precipitațiilor către piele, iar materialul impermeabil de tip poliuretan asigură păstrarea umidității. Din punct de vedere al mărimii, alege gecile de iarnă puțin mai largi care să permită purtarea unei îmbrăcăminte mai groase pe sub ele.
  • Gecile de toamnă pentru damă sunt confecționate din materiale mai subțiri, mai ușoare, impermeabile pentru a te proteja de frig, ploi și intemperii. Stratul de material hidrofil reduce condensul pe interior, deci pielea va respira în condiții normale. În funcție de activitatea desfășurată, jachetele de toamna pentru damă pot avea un croi mulat pentru a se adapta pe formele corpului și a oferi libertatea de mișcare și flexibilitatea, dar și un croi drept.

În funcție de activitate:

  • Pentru activitățile din zona montană: drumeții montane, trekking, alpinism și schi se recomandă jachetele de damă pentru iarnă și toamnă care să ofere flexibilitate pentru a nu incomoda mișcările. Alege materialele sintetice precum poliesterul, poliamida și elastanul pentru că asigură libertatea de mișcare. De asemenea, cu cât gecile sunt mai ușoare, cu atât sunt mai lejere și confortabile.
  • Gecile de damă pentru navigație trebuie să fie impermeabile și să protejeze de vânt. Membrana exterioară din poliuretan respinge apa, iar fibrele din poliester asigură confort termic în condiții de vânt puternic.
  • Pentru alergat alege gecile care se mulează pe corp pentru a-ți asigura viteza de deplasare și a nu incomoda. Foarte important este ca în zona spatelui și a axilelor să fie prevăzute cu sisteme de ventilare (de exemplu, material cu perforații) pentru a asigura evacuarea transpirației.
  • Gecile de damă pentru ciclism, pe lângă protejarea de vânt și ploi, asigurarea unui nivel de ventilare optim și forma aerodinamică, trebuie să te facă vizibil. De aceea, cele mai multe dintre ele sunt confecționate în culori fluorescente.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou