Ghete și bocanci pentru drumeție (403 Produse)

Încă te gândești ce model de încălțăminte de drumeție să alegi? Aici găsești cele mai îndrăgite modele de bocanci și ghete de drumeție și trekking, realizate din materiale calitative ce creează un mix între impermeabilitate și protecție termică. Indiferent de sezon și condițiile meteorologice, pornește pe traseu corect echipat și contează pe încălțămintea de drumeție și trekking de la Decathlon. Alegi culoarea și designul, adaugi șosetele și accesoriile potrivite și ești pregătit de o nouă aventură. Fie că ești în căutarea unor ghete de trekking și drumeție pentru copii, fie că ai nevoie de bocanci de trekking și drumeție pentru damă și bărbați, întreaga familie se va bucura de cel mai bun confort în timpul mersului. Ce mai aștepți? Planifică următorul traseu pe cărări de munte și vino la Decathlon să alegi bocancii și ghetele de drumeție!

Cum să alegi
CUM ALEGEM ÎNCĂLȚĂMINTEA POTRIVITĂ PENTRU DRUMEȚIE SAU TREKKING?
Reduceri
Bocanci trekking TREK 900 Bărbați
69999 LEI -24%
52999 LEI
FORCLAZ

Bocanci trekking TREK 900 Bărbați

(94)
livrare in 2 zile din depozit local
4.4/5 Pe baza a 68253 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt cele mai căutate ghete pentru drumeție de la Decathlon?

Câștigătoarele la această categorie sunt clasicele ghete drumeție de la Quechua, recunoscute pentru confortul oferit și, totodată, pentru prețul foarte accesibil. Aceste ghete au fost concepute pentru plimările la șes, pe drumul forestier sau pe litoral, pe vreme uscată. În plus, oferă stabilitate maximă și aderență și asta datorită cauciucului special folosit. Totodată, designului tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre astfel încât tu să te bucuri de o pereche de ghete sigure și de cea mai bună calitate.


Cum aleg ghetele pentru drumeție de care am nevoie?

Dacă există o întrebare pe care trebuie să ți-o adresezi înainte de a alege o pereche de ghete pentru drumeție, aceasta este ”Ce tip de drumeție voi realiza? Cu alte cuvinte, pe ce tip de teren și care va fi durata? În funcție de răspunsurile la aceste întrebări, vei găsi acele ghete de drumeție perfecte pentru tine. Este foarte important să cumperi încălțămintea potrivită tocmai pentru a te feri de posibile accidentări sau dureri ce pot apărea din cauza unor alegeri nedocumentate. Există ghete speciale pentru drumețiile la câmpie, pădure sau litoral, care vor avea grijă de piciorele tale și le vor oferi confort, și ghete pentru trasee montane, o încălțăminte pentru drumeție la munte ce are o talpă mult mai aderentă. În concluzie, fiecare tip de teren are specificitatea lui, iar tu trebuie să acorzi o atenție deosebită produselor pe care le cumperi. Te așteptăm la Decathlon pentru a te bucura de încălțăminte inovatoare, realizată din materiale de calitate, la prețuri accesibile.


Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou