Skip categories Skip categories

Pantofi alergare pentru femei și bărbați (261 Produse)

Fie ca ești începător în alergare, ori că alergi curse de maraton, o pereche de adidași potrivită este vitală. La Decathlon, vei găsi o gamă variată de adidași alergare pentru pistă, asfalt și trail. Adidașii pentru alergare sunt ușor de regăsit dintr-un raft cu adidași. Adidașii de alergat sunt cei care au o talpă mai moare, sunt flexibili și urmăresc forma piciorului. Acești pantofi de alergare oferă alergătorului o amortizare crescută a șocurilor de pe terenul pe care aleargă și îl poate ajuta să alerge pe distanțe mai mari fără a apărea inconfortabilitate la nivelul tălpilor. Acum poți alege adidași de alergare de damă, bărbați și copii de la brand-uri precum Adidas, Asics, New Balance și altele.
Adidași Bărbați | Adidași Damă | Incaltaminte Alergare

Skip categories Skip categories
CUM SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE ALERGARE?

CUM SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE ALERGARE?

4.5/5 Pe baza a 26074 Opinii exprimate online și în magazine

Cum să alegi corect încălțămintea pentru alergare în funcție de teren?

Pentru alergat pe asfalt adidașii de alergare sunt concepuți cu o talpă fină, care să permită o bună aderență și flexibilitate prin striațiile amplasate strategic pe talpă. Branțul potrivit este atât cel din spumă, cât și cel cu inserții de silicon, iar mesh-ul este mai aerisit.Pentru off-road se folosesc pantofii de alergare pentru trail. Talpa este mai dură, prevăzută cu crampoane pentru o mai bună aderență. Conceptul FLEX-H și călcâiul rotunjit facilitează flexibilitatea, iar dropul (diferența de înălțime a tălpii de la călcâi către degete) să fie între 8 și 10 mm. Talpa din spumă EVA împreună cu tehnologia CS (Circular System) care presupune prezența unei găuri de aer în spuma de la nivelul călcâiului, asigură o dispersare omogenă a undei de șoc. Pentru un plus de stabilitate, alege încălțămintea trail cu întărituri suplimentare în zona calapodului. De asemenea, un material impermeabil precum poliuretanul te protejează de umiditate în caz de ploaie.


Cum alegi adidașii de alergat în funcție de pronație?

Pentru a evita dezvoltarea unor afecțiuni medicale, alege adidașii de alergare în funcție de modul în care pășești și distribui greutatea corpului. Dacă picioarele se deplasează spre interior (în formă de x), alege pantofii de alergare pentru damă, bărbați și copii cu fuleu pronator pentru că ei dețin pe partea interioară a tălpii intermediare un surplus de material ajutător. Dacă picioarele se orientează spre exterior (formă de O), încălțămintea adecvată pentru alergare este cea cu fuleu supinator, iar dacă greutatea este distribuită pe partea de mijloc a tălpii, alege adidașii de alergare cu fuleu neutru.De ce să alegi încălțămintea de alergare pentru bărbați, femei și copii de la Decathlon?Pantofii de alergat pentru bărbați, femei și copii de la Decathlon au fost realizați cu sfaturi primite de la specialiști, practicanți și sportivi de performanță. De aceea, au fost create tipuri de încălțăminte potrivite pentru suprafața de alergare, frecvența și nivelul de practică și tipul de pronație. Încălțămintea a fost testată atât în laborator, cât și practic, pe fiecare tip de teren și în funcție de fiecare tip de pronație în parte. Așa au rezultat cele mai bune modele, deținând cele mai potrivite tehnologii.


Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou