Polare pentru damă (74 Produse)

Protejează-te eficient de frig într-un polar de damă confortabil! Ușoare și plăcute la atingere, bluzele, hanoracele și jachetele polar de la Decathlon sunt perfecte pentru o drumeție la munte, de luat sub geaca de schi sau de purtat prin oraș. Acestea păstrează eficient căldura corporală și permit pielii să respire. Alege numeroasele avantaje ale îmbrăcăminții polar în sezonul rece și bucură-te în voie de toate sporturile tale preferate în orice condiții!

ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Reduceri
Bluza fleece tricot femei NORTHFINDER MI-4776OR BETHANY, Negru
38340 LEI -19%
30672 LEI
*De la 16.02.2023 până la 31.12.2023
NORTHFINDER

Bluza fleece tricot femei NORTHFINDER MI-4776OR BETHANY, Negru

4.7/5 Pe baza a 34881 Opinii exprimate online și în magazine

POLARE DE DAMĂ: CE AVANTAJE AU ȘI CUM LE ÎNTREȚII?


Celebrul “polar” este nelipsit din garderoba oricărui iubitor de activități fizice în aer liber. Ușor și plăcut la atingere, dar foarte eficient în protecția termică, polarele sunt alegerea evidentă atunci când ești în căutarea de haine sport de damă potrivite pentru sezonul rece. Găsești o colecție largă de polare de damă la Decathlon, concepute pentru drumeții, sporturi de iarnă sau polare de damă subțiri, pe care le poți folosi ca jachetă primăvara sau toamna.

Dar ce este mai exact polarul? Polarul este o țesătură sintetică fabricată din poliester, dezvoltată în anii ’70 de compania americană Malden Mills. Cei de la companie au descoperit că cele mai subțiri fire din poliester pot fi adunate într-o țesătură densă, iar apoi periate pentru a obține un material asemănător lânii. Încă de la început, principala calitate al acestui tip de material a fost că poate capta și menține căldura emanată în mod natural de corpul uman. Uite care sunt principalele avantaje ale polarelor:

  • - Te protejează împotriva frigului. Știai că o bluză polar poate să te protejeze mai bine de frig decât una din lână? Datorită structurii materialului, capacitatea de izolare termică este una foarte înaltă. Pe lângă asta, polarul sau fleece-ul, așa cum mai este denumit, se simte mult mai plăcut pentru piele, comparativ cu lâna care poate zgâria.
  • - Îți lasă pielea să respire. Respirabilitatea e importantă în sezonul rece, atunci când facem efort și transpirăm. Dacă transpirația este menținută mult timp la nivelul corpului, riscăm ca senzația de frig să se instaleze mai repede. Bluzele polar, în schimb, permit pielii să respire eficient.
  • - Sunt impermeabile la apă. Hanoracele și jachetele polar te pot proteja cu succes împotriva unei ploi ușoare sau a câtorva fulgi de nea. Fibrele din polar sunt hidrofobe, adică resping apa, formând o barieră protectoare.
  • - Sunt foarte comode. Avantajul evident al bluzelor polar este că se simt atât de pufoase și lejere pe piele. Din acest motiv, polarul a început să fie utilizat chiar și pentru pijamale sau haine de casă în sezonul rece.
  • - Sunt versatile și se potrivesc oricărui. Probabil ai observat că există polare pentru bărbați, jachete polar de damă sau bluze polar pentru copii. Polarele de damă sunt foarte versatile și ușor de purtat, fie că mergi pe munte sau în drum spre birou. Mai mult, îmbrăcămintea din fleece își menține forma fără să se șifoneze, așa că o poți păstra fără griji în rucsac și apoi purta direct.
  • - Sunt rezistente. Bluzele polar de damă de la Decathlon sunt foarte rezistente, așa că le poți purta cu încredere în drumeții, acolo unde îmbrăcămintea se poate deteriora la contactul cu stâncile sau verdeața.


DE CE SĂ ALEGI BLUZELE POLAR PENTRU IARNĂ?


Atunci când te echipezi pentru iarnă, respectă întotdeauna regula celor 3 straturi. Primul strat are rolul de a menține pielea uscată și de a evacua eficient transpirația, iar al treilea strat te protejează de vânt, umezeală și frig.

Bluzele polar pentru damă sunt perfecte de folosit ca strat intermediar între aceste două straturi. Acestea mențin respirabilitatea pielii și susțin procesul de evacuare a transpirației dinspre corp spre exterior. Cu regula celor 3 straturi, vei fi mult mai protejată de frig și liberă să te miști în voie.


REGULI DE ÎNTREȚINERE PENTRU POLARE DE FEMEI


Hainele din fleece sau polarele pot rezista mult în garderoba ta, la fel de pufoase și calitative ca la prima purtare, atât timp cât respecți anumite reguli de întreținere:

  • - Hainele din polar se curăță în mașina de spălat întoarse pe dos, cu detergenți fără agenți de înălbire și cicluri de spălare blânde la 30 – 40 de grade Celsius.
  • - Uscarea se face prin suspendare pe uscător, la temperatura camerei.
  • - Evită expunerea hainelor din polar în lumina directă a soarelui, cât și călcarea lor.

Polarul este un material ușor de întreținut și cu atât de multe calități. Consultă categoria de bluze și hanorace polar de damă de la Decathlon și alege modelul care te va însoți în drumețiile și expedițiile tale prin natură!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou