Rucsacuri (289 Produse)

Rucsac Alpinism 33L Negru
29999 LEI
SIMOND

Rucsac Alpinism 33L Negru

(121)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Nou
RUCSAC 100 20L Negru
7999 LEI
SOLOGNAC

RUCSAC 100 20L Negru

termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 28214 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi rucsacul în funcție de activitate?

Oricare ar fi activitățile tale sportive preferate, pe lângă echipamentul potrivit, ai nevoie și de accesoriile care să te ajută să faci lucrurile mai ușor și mai eficient! Un rucsac sport este alegerea ideală pentru aproape toate tipurile de sport! Poți alege rucsac tenis, în care să îți pui toate lucrurile de care ai nevoie la antrenament, un rucsac pentru drumeții, în care are loc echipamentul suplimentar, apa și articolele de primă necesaitate, un rucsac de vânătoare, de ski sau de snowboard, în funcție de sportul pe care îl practici și de accesoriile pe care trebuie să le iei cu tine.


Care este rucsacul potrivit pentru tine?

Oricare ai fi activitatea pentru care te pregătești, este important să alegi un rucsac pentru sport ergonomic și eficient, din materiale cât mai ușoare și rezistente, care să nu te îngreuneze suplimentar. În plus, asigură-te că întăriturile și cusăturile sunt durabile și că susțin greutatea pe care o conțin. În funcție de sportul pentru care este creat, un rucsac poate avea un volum și dimensiuni diferite, pentru a te ajuta să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie.


De ce sa iti cumperi rucsacul de la Decathlon?

La Decathlon ai la dispoziție o gamă largă de modele de rucsacuri de diferite mărimi, pentru diverse sporturi. Așa că dacă ești în căutarea unui rucsac sport pentru bărbați sau a unui rucsac sport damă, te așteptăm online sau în magazin să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Avem tot timpul anului oferte și promoții, așa că vei găsi cu siguranță toate lucrurile de care ai nevoie, la cele mai accesibile prețuri!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou