Skip filters
Filtre

Protectii, siguranta si depozitare sporturi de iarna (271 Produse)

Accesoriile fac diferența chiar și în cazul sporturilor de iarnă! Dacă siguranța ta e prioritară pe pârtia de schi, descoperă gama de produse Decathlon dedicată accesoriilor pentru schi. De la casca de schi și ochelari pentru schi, până la articole de protecție și depozitare a echipamentului de iarnă, fiecare au un rol important. Completează echipamentul de schi cu accesorii de protecție corp pentru sporturi de iarnă și fii mai încrezător pe pârtie! Ai nevoie de ajutor? Consultanții noștri te pot ajuta cu cele mai utile și practice sfaturi pentru sportul tău preferat!

Balsam buze hidratant
Balsam buze hidratant
599 LEI
WEDZE

Balsam buze hidratant

(84)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Primul Pret Tehnic
4.4/5 Pe baza a 6498 Opinii exprimate online și în magazine

CELE MAI IMPORTANTE ACCESORII PENTRU PROTECȚIE PE PÂRTIE


Te pregătești pentru un nou sezon al sporturilor de iarnă? Amintește-ți să alegi un echipament sigur și eficient. Cu colecția Decathlon de accesorii și protecții de corp pentru sporturi de iarnă te simți încrezător la fiecare pas. Tot ce ai nevoie, de la cască și ochelari de schi, până la protecție de iarnă pentru gât și corp, găsești chiar aici! Accesoriile de protecție pentru sporturile de iarnă sunt recomandate indiferent de nivelul de practică. Fie că ești începător și înveți primele noțiuni despre schi, fie că schiezi la nivel de performanță, siguranța ta rămâne o prioritate. Bucură-te cât mai mult de magia iernii, fără grija accidentărilor neplăcute, și mizează pe eficiența protecției de corp pentru sporturi de iarnă. Dacă vrei să te asiguri că ești complet echipat, verifică lista de mai jos și descoperă cele mai importante accesorii pentru siguranța ta pe pârtie. Noul sezon de schi începe cu o oprire la Decathlon, pentru echipamente de iarnă și accesorii!

Casca de schi pentru adulți și copii este una dintre cele mai importante piese ale echipamentului tău. Te protejează eficient împotriva loviturilor, dar și a temperaturilor extreme specifice zonei montane. La Decathlon găsești o varietate de modele, ușor de adaptat echipamentului tău.Ochelarii de schi îți protejează vederea de lumina puternică și albul zăpezii. Uită de soare și disconfort! Alunecă pe pârtie fără nicio grijă cu cei mai buni ochelari de schi de la Decathlon!Protecția de corp pentru sporturi de iarnă este disponibilă în multe forme și modele. De la protecția pentru gât, până la protecția de iarnă pentru spate, fiecare adaugă un plus de siguranță echipamentului tău. Astfel, protejezi zonele corpului predispuse la accidentări. Ți-ai ales accesoriile de protecție pe pârtie de la Decathlon? Descoperă aici colecția variată, dedicată pasionaților de schi și snowboard, și completează echipamentul pentru siguranța ta pe pârtie!


5 AVANTAJE ALE ACCESORIILOR DE PROTECȚIE PENTRU SPORTURI DE IARNĂ


Pe lângă gradul de protecție sporit de care te bucuri de fiecare dată când le porți, accesoriile de protecție pentru schi și snowboard de la Decathlon au mai multe avantaje. De la casca și ochelarii de schi, până la protecția de corp pentru sporturi de iarnă, beneficiezi de calitate a produselor și eficiență. Astfel, ești mai relaxat și mai încrezător în fiecare moment pe care îl petreci pe pârtie. De ce trebuie să alegi accesoriile de iarnă de la Decathlon?

  • - Casca și ochelarii de schi, cât și protecția de spate pentru snowboard sunt reglabile și se ajustează conformației tale.
  • - Casca de schi are o căptușeală interioară călduroasă și confortabilă, în timp ce cei mai buni ochelari de schi din colecția Decathlon au elemente de spumă ergonomică.
  • - Produsele de protecție pentru sporturi de iarnă sunt realizate în conformitate cu normele impuse la nivel global.
  • - Atât casca de schi, cât și protecția de gât și de spate facilitează respirabilitatea pielii și evacuarea rapidă a transpirației.
  • - Ochelarii de schi sunt formați din lentilă dublă, cu tratament anti-aburire, ce previne formarea condensului.
  • Ai verificat echipamentul tău de iarnă? Dacă ai nevoie de accesorii pentru siguranță pe pârtie, descoperă colecția Decathlon disponibilă online și în magazine. Ai o varietate de produse și branduri, de la cască și ochelari de schi, până la protecții de corp, toate esențiale pentru siguranța ta pe pârtie.    Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou