Vrei să vinzi?


-->SECOND HAND - orice echipament sportiv: tu decizi prețul, voucher după vânzare

-->BUY BACK - Biciclete marca Decathlon, voucher pe loc

Vrei să cumperi?


--> SECOND HAND: revizie gratuită în primele 6 luni de la data achiziției, preț redus, sfatul colegilor noștri

--> PRODUSE RESIGILATE: garanție minim 2 ani, drept de retur, preț redus

până la 50% mai ieftine
Produse verificate
Revizie gratuită
Livrare la domiciliu
Sfatul colegilor
Sustenabilitate

🌏CUM SĂ PRACTICI SPORT ȘI SĂ PROTEJEZI MEDIUL?

4 MOTIVE BUNE SĂ ALEGI PRODUSE SPORTIVE SECOND HAND

Second Hand este deja un trend- este direcția adoptată azi de toți cei care au înțeles că, în alegerile lor de consum, sustenabilitatea trebuie să primeze. Sportul nu face excepție, așa încât tot mai mulți pasionați de sport preferă să acorde o nouă șansă produselor sportive utilizate: este o alegere conștientă, ce aduce numai beneficii, de la reducerea amprentei de carbon asupra mediului, până la bucuria unui utilizator care tocmai și-a găsit un partener sportiv într-un produs la preț accesibil, pe care, în alte condiții, nu și l-ar fi permis.

Citește mai mult

3 BENEFICII DE CARE TE BUCURI CÂND ALEGI PRODUSE SECOND HAND

Ce părere ai despre produsele second-hand? Într-o perioadă în care se pune accent pe sustenabilitate și pe slow fashion, piața de articole second hand a devenit foarte puternică. E la modă să cumperi produse second hand. De la echipamente sportive până la haine și încălțăminte, toate produsele primesc o a doua șansă și devin o alternativă accesibilă și sustenabilă la un click distanță. Află ce beneficii obții și cum să te implici!

Citește mai mult

CUM POATE BICICLETA TA VECHE SĂ REINTRE ÎN NOI AVENTURI SPORTIVE?

Cum poate bicicleta veche să reintre în noi aventuri sportive și să fie erou pentru planetă prin programul de Buy Back. Este evident că folosirea bicicletei ca mijloc de transport contribuie la reducerea amprentei de carbon și la limitarea avarierii drumurilor. Dar ce se întâmplă cu eroina noastră după ce și-a încheiat misiunea, atunci când depășești nivelul de practică pentru care era potrivită, când vrei să treci la altă experiență sportivă? Rămâne uitată într-un garaj? Aruncată la gunoi? Sau îi poți oferi o adoua viață și șansă de a ajuta planeta și pe un alt pasionat de sport ca și tine?

Citește mai mult

IDEI DE CADOURI SPORTIVE ȘI PRIETENOASE CU MEDIUL

Oferirea unui cadou sportiv este un gest frumos, dar alegerea unui cadou cu un impact redus asupra mediului este un gest și mai special.
Pentru a fi și mai cool, iată o selecție de idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul. Articolele sportive concepute eco, cardurile cadou sau produsele second hand contribuie toate la reducerea impactului asupra terenului nostru de joc: planeta.

Citește mai mult

Întrebări frecvente

CONTACT:

contact.secondhand@decathlon.com