PROGRAMELE NOASTRE DE SUSTENABILITATE ȘI REPARABILITATE


CALCULATOR BUY BACK

Texte alternative image

Cum funcționează? 👉 Introdu detaliile produsului tău și primești instant o evaluare. Dacă echipamentul tău este eligibil pentru Buy Back, vei primi un voucher pe care îl poți folosi pentru a-ți achiziționa alt echipament sportiv. .

Și cel mai frumos lucru este că echipamentul tău va fi recondiționat și va ajunge la altcineva care își dorește să facă sport!

Texte alternative image

BUY BACK

Texte alternative image

Vinde pe loc articolul tău sportiv pe care nu îl mai folosești și beneficiază de:
-voucher pe loc după evaluarea produsului
-sfatul colegilor noștri pentru a-ți găsi un echipament nou
PROGRAM DISPONIBIL:
🚴🏻‍♂️pentru toate bicicletele și trotinetele indiferent de brand;
🤸🏻‍♂️pentru produse fitness brand Decathlon.
🎿 pentru schiuri și snowboarduri indiferent de brand;

Texte alternative image

PRODUSE RESIGILATE

Texte alternative image

Produsele Resigilate sunt produse repuse în vânzare la preț redus și au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. 🌏

🔖Aceste produse au mici imperfecțiuni vizuale, care nu afectează calitatea articolelor. Le poți găsi doar în magazinele noastre fizice, dar dacă ești genul care își face vara sanie, ai o selecție de schiuri disponibilă online aici!

Texte alternative image
până la 50% mai ieftine
Produse verificate
Sustenabil
2 ani GARANȚIE ȘI RETUR

ATELIER

Texte alternative image

Descoperă serviciilor noastre de reparabilitate și piese de schimb

🔧Îți place sportul și faci mișcare des cu echipament sportiv? Cu Decathlon te vei ocupa de întreținerea lui!
🔩Te-ai întrebat care sunt toate serviciile și piesele de schimb pe care le poți regăsi la Decathlon? Le-am selectat pe cele mai dorite pentru tine.

Texte alternative image

🌏CUM SĂ PRACTICI SPORT ȘI SĂ PROTEJEZI MEDIUL?

4 MOTIVE BUNE SĂ ALEGI PRODUSE SPORTIVE SECOND HAND

Second Hand este deja un trend- este direcția adoptată azi de toți cei care au înțeles că, în alegerile lor de consum, sustenabilitatea trebuie să primeze. Sportul nu face excepție, așa încât tot mai mulți pasionați de sport preferă să acorde o nouă șansă produselor sportive utilizate: este o alegere conștientă, ce aduce numai beneficii, de la reducerea amprentei de carbon asupra mediului, până la bucuria unui utilizator care tocmai și-a găsit un partener sportiv într-un produs la preț accesibil, pe care, în alte condiții, nu și l-ar fi permis.

Citește mai mult

3 BENEFICII DE CARE TE BUCURI CÂND ALEGI PRODUSE SECOND HAND

Ce părere ai despre produsele second-hand? Într-o perioadă în care se pune accent pe sustenabilitate și pe slow fashion, piața de articole second hand a devenit foarte puternică. E la modă să cumperi produse second hand. De la echipamente sportive până la haine și încălțăminte, toate produsele primesc o a doua șansă și devin o alternativă accesibilă și sustenabilă la un click distanță. Află ce beneficii obții și cum să te implici!

Citește mai mult

CUM POATE BICICLETA TA VECHE SĂ REINTRE ÎN NOI AVENTURI SPORTIVE?

Cum poate bicicleta veche să reintre în noi aventuri sportive și să fie erou pentru planetă prin programul de Buy Back. Este evident că folosirea bicicletei ca mijloc de transport contribuie la reducerea amprentei de carbon și la limitarea avarierii drumurilor. Dar ce se întâmplă cu eroina noastră după ce și-a încheiat misiunea, atunci când depășești nivelul de practică pentru care era potrivită, când vrei să treci la altă experiență sportivă? Rămâne uitată într-un garaj? Aruncată la gunoi? Sau îi poți oferi o adoua viață și șansă de a ajuta planeta și pe un alt pasionat de sport ca și tine?

Citește mai mult

IDEI DE CADOURI SPORTIVE ȘI PRIETENOASE CU MEDIUL

Oferirea unui cadou sportiv este un gest frumos, dar alegerea unui cadou cu un impact redus asupra mediului este un gest și mai special.
Pentru a fi și mai cool, iată o selecție de idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul. Articolele sportive concepute eco, cardurile cadou sau produsele second hand contribuie toate la reducerea impactului asupra terenului nostru de joc: planeta.

Citește mai mult

Întrebări frecvente