Apreschiuri si Cizme Barbati (25 Produse)

Reduceri
Cizme 300 Sibir Verde Bărbați
Cizme 300 Sibir Verde Bărbați
29999 LEI −41%
17499 LEI
SOLOGNAC

Cizme 300 Sibir Verde Bărbați

(25)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Primul Pret Tehnic
Ghete barbati Nike Manoa Leather, Maro
65499 LEI
NIKE

Ghete barbati Nike Manoa Leather, Maro

4.5/5 Pe baza a 5291 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te încalți adecvat pentru observarea naturii?

Activitățile sportive în natură, și în special cele care presupun petrecerea unui timp îndelungat pe terenuri accidentate, presupun echiparea adecvată pentru asigurarea siguranței, în primul rând, dar și a confortului. Pentru sporturile în natură pe vreme rece sau ploioasă există cizme și bocanci speciali care te ajută să te desfășori în voie.

De exemplu, cizmele de cauciuc pentru bărbați sunt recomandate pentru astfel de activități deoarece sunt impermeabile, sunt rezistente și sunt de asemenea flexibile, oferind rezistență la perforare. Ele sunt potrivite pentru mersul prin vegetația densă de pădure.

Dacă temperaturile se apropie de 0 grade Celsius sau chiar scad sub aceasta, este recomandat să optezi pentru cizme pentru bărbați îmblănite, potrivite pentru vremea rece cu care să poți să mergi prin ploaie sau zăpadă fără să îți uzi picioarele.

În oferta Decathlon vei găsi atât cizme pentru vremea bună, dar și cea rea, pentru condiții de teren diverse. Găsește online, dar și în magazinele din toată țara modelele care te avantajează!

De ce este important să alegi cizme speciale pentru echitație?

Dacă practici echitația știi că echipamentul potrivit face diferența. În cazul cizmelor, alege-le în funcție de nivelul tău de practică. Dacă ești începător, ți le recomandăm pe cele din piele sintetică - flexibile, dar și rezistente, ele îți vor da un start bun și în ele vei putea să îți începi practica.

Dacă totuși practici echitația la nivel consecvent, îți recomandăm cizmele de echitație din piele. Pentru utilizare intensivă, optează pentru modele cu talpă cusută, mai rezistente în timp în locul acelor modele cu talpă lipită. Pentru vreme foarte rece, poți opta pentru o pereche de cizme, căptușite cu un material care să asigure confort termic. Descoperă gama de cizme pentru călărit de la Decathlon!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou