Skip filters
Filtre
Preț

Săgeți pentru tir cu arcul (10 Produse)

4.5/5 Pe baza a 482 Opinii exprimate online și în magazine

Ce tip de săgeți pentru tir cu arcul îmi trebuie?

Majoritatea arcașilor învață de la început tipurile diferite de arcuri pe care le pot alege și accesoriile pe care le pot adăuga, însă nu oferă același tip de atenție atunci când decid ce tipuri de săgeți pentru arc să folosească. Această greșeală poate duce la utilizarea greșită a arcului și la crearea unor obiceiuri de tragere greu de compensat.

Săgețile pe care le alegi trebuie să fie 100% compatibile arcului tău. Arcul tău poate fi cu scripete, long bow sau clasic și necesită utilizarea unor săgeți specifice. După ce ai stabilit ce tip de săgeți își sunt necesare trebuie să stabilești un buget cu care ești confortabil. Ideal ar fi să optezi pentru fibră de carbon, însă pentru începători poți opta pentru aluminiu. Nu ezita să ceri informații antrenorului tău pentru a găsi săgeata potrivită.

Cum afectează săgeata performanța mea?

O săgeată, indiferent de tipul său va fi întotdeauna compusă dintr-un tub, un vârf din oțel, o crestătură și trei pene. Greutatea săgeții va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește atingerea țintei și chiar a formei tale de tragere. Pentru a îmbunătăți randamentul tragerii își sugerăm săgeți care respectă structura arcului tău și care au un maxim de aerodinamică. Cea mai în măsură persoană să te ajute cu stilul personal este antrenorul tău, în funcție de recomandările sale vei reuși să alegi arc și săgeți potrivite. Experiența ta de tragere se va dezvolta pe parcurs, iar procesul alegerii săgeții va deveni mai ușor.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou