Adidași de mers pe jos (459 Produse)

Ești mereu activ, iar sportul preferat este alergarea și mersul sportiv? Contează pe Decathlon pentru confort la fiecare pas cu colecția de încălțăminte pentru mers sportiv. Astfel, poți alege cei mai buni pantofi sport de alergare pe asfalt, flexibili și rezistenți. Sau poți încerca pantofi de alergare pentru spații mai puțin rigide. Indiferent ce preferi, gama diversificată din magazinele Decathlon are ceva pe placul fiecărui iubitor de sporturi în aer liber. Tot ce îți rămâne de făcut este să testezi flexibilitatea pantofilor sport de alergare și să îi alegi pe cei care ți se potrivesc.

Cum să alegi
DE CE AI NEVOIE DE ÎNCĂLȚĂMINTE SPECIALĂ PENTRU MERS SPORTIV
Reduceri
Reduceri
Încălţăminte Mers Sportiv PW160 Slip-On Negru-Portocaliu Bărbaţi
13999 LEI -25%
10499 LEI
*De la ‪12.05.2023‬, în limita stocului disponibil
NEWFEEL

Încălţăminte Mers Sportiv PW160 Slip-On Negru-Portocaliu Bărbaţi

(839)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Încălţăminte mers sportiv PW 540 Flex-H+ Alb Bărbați
14999 LEI -20%
11899 LEI
*De la ‪12.05.2023‬, în limita stocului disponibil
NEWFEEL

Încălţăminte mers sportiv PW 540 Flex-H+ Alb Bărbați

(505)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Balerini Mers Sportiv Baoma Roz Damă
16999 LEI -29%
11999 LEI
*De la ‪30.03.2023‬, în limita stocului disponibil
NEWFEEL

Balerini Mers Sportiv Baoma Roz Damă

(132)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Încălțăminte Impermeabilă mers sportiv Sportwalk Negru-Roz Damă
32999 LEI -24%
24999 LEI
*De la ‪27.05.2023‬, în limita stocului disponibil
NEWFEEL

Încălțăminte Impermeabilă mers sportiv Sportwalk Negru-Roz Damă

(4)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
ÎNCĂLȚĂMINTE MERS SKECHERS SLIP ON ULTRA FLEX MOV DAMĂ
24999 LEI -20%
19999 LEI
*De la ‪27.05.2023‬, în limita stocului disponibil
SKECHERS

ÎNCĂLȚĂMINTE MERS SKECHERS SLIP ON ULTRA FLEX MOV DAMĂ

(1)
Livrare estimată: 2 zile
4.5/5 Pe baza a 14878 Opinii exprimate online și în magazine

TOP BRANDURI DE PANTOFI PENTRU MERS SPORTIV


Mersul pe jos este modul tău preferat de deplasare? Menține-ți stilul de viață activ cu încălțămintea de mers sportiv din colecția Decathlon! Cucerește orașul pas cu pas și bucură-te de confort când porți pantofi sport concepuți pentru activități zilnice și orele petrecute în picioare.Încălțămintea de mers sportiv pentru damă și bărbați are proprietăți specifice la nivelul tălpii, ce susțin flexibilitatea piciorului și libertatea de mișcare. Materialul permite respirabilitatea piciorului, esențială dacă petreci multe ore încălțat. Închiderea cu șireturi fixează pantofii sport pe picior și asigură susținerea necesară pentru siguranță la fiecare pas. Ai nevoie de încălțăminte de mers sportiv, da nu știi ce model să alegi? Te ajutăm noi cu un top al brandurilor de pantofi pentru mers sportiv bazat pe opiniile clienților care au testat deja produsele Decathlon!

 • - Newfeel, brand marcă proprie Decathlon;
 • - Skechers, un brand internațional, versatil și ușor de adaptat la activitățile zilnice;
 • - Asics, un brand ce promovează un stil de viață sănătos prin mișcare;
 • - Adidas, brandul preferat de multe generații, pentru confortul oferit și versatilitatea pantofilor sport;
 • - Puma, unul dintre brandurile îndrăgite de generația tânără datorită modelelor colorate și talpa înaltă și confortabilă.
 • Care este brandul tău preferat de încălțăminte pentru mers sportiv? Dacă mersul pe jos te definește și îți place să explorezi orașul la pas, alege pantofii sport din colecția Decathlon, dedicată unui stil de viață activ prin mers sportiv!


  AVANTAJELE PANTOFILOR SPORT PENTRU MERS PE JOS


  Mersul sportiv se desfășoară, de cele mai multe ori, pe suprafețe dure, cum este asfaltul. De aceea, încălțămintea pentru mers sportiv trebuie să îți asigure confortul la fiecare pas, fără senzație de oboseală la nivelul piciorului. Ca și în cazul pantofilor de alergare, încălțămintea pentru mers pe jos trebuie să protejeze piciorul de impactul cu solul și amortizează șocul de la nivelul tălpii.Dar pantofii de mers sportiv și pantofii de alergare au mult mai multe lucruri în comun:

 • - Flexibilitatea tălpii;
 • - Forma pantofului;
 • - Stabilitate la fiecare pas;
 • - Respirabilitatea piciorului;
 • - Aderența tălpii;
 • - Lejeritate.
 • Te simți lejer în mișcări cu pantofii de mers sportiv din colecția Decathlon și pășești mai încrezător! Fiecare dintre aceste elemente contribuie la confortul tău. De la modul de realizare a încălțămintei, până la materialele folosite, toate formează o sinergie al cărei rezultat este confortul absolut pentru activități zilnice și sportive.


  RECOMANDĂRI PENTRU MERS SPORTIV ȘI ALERGARE PE ASFALT


  Vrei să adopți un stil de viață activ și mersul sportiv și alergarea sunt perfecte pentru tine? Ți-am pregătit un ghid cu recomandări pentru cele mai bune rezultate când mergi pe jos sau alergi pe asfalt.

 • - Alege modelul de încălțăminte și mărimea potrivită. O mărime prea mare sau prea mică vor scădea nivelul de confort și stabilitate al piciorului;
 • - Fixează corect pantofii de mers sportiv prin șireturile existente. O legare mult prea strânsă sau prea lejeră îți dă un sentiment de nesiguranță. Strânge șireturile suficient cât să simți piciorul relaxat și stabil în pantofii sport;
 • - Alege încălțămintea de alergare trail și mers sportiv în funcție de intensitatea la care practici aceste sporturi. În colecția Decathlon găsești modele variate, ce se pliază pe diferite nivele de practică și intensitate a efortului fizic;
 • - Ține cont și de versatilitate. Vrei pantofi Salomon sport care să fie potriviți și pentru mers sportiv, și pentru întâlnirile cu prietenii? Atunci ai nevoie de încălțăminte sport în culori neutre, ușor de adaptat la orice ținută;
 • - Amintește-ți și de îmbrăcămintea sport! Completează echipamentul pentru alergare cu un tricou de alergare și pantaloni scurți pentru sport;
 • - Descoperă și colecția Decathlon cu accesorii pentru alergare și alege o șapcă pentru protecție solară sau o husă pentru telefonul mobil.
 • Confortul tău în timpul sportului este prioritatea noastră! Colecția Decathlon de încălțăminte pentru mers sportiv și pantofi de alergare pe asfalt este aliatul tău pentru un stil de viață activ!

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou