SCHIURI PENTRU SCHI DE FOND (21 Produse)

Aștepți cu nerăbdare iarna ca să poți practica schi fond? Pregătește-te din timp și alege schiurile pentru schi fond de la Decathlon! Special concepute pentru sporturi de iarnă, designul specific susține libertatea de mișcare și stabilitatea pe zăpadă. Cum îți dorești să fie echipamentul tău pentru schi fond? Dacă pui accent pe calitatea deplasării, putere și eficiență, trebuie să testezi schiurile pentru schi fond din colecția Decathlon! Vei găsi modele pentru întreaga familie, de la schiuri clasice pentru schi fond, până la schiuri pentru copii. Alege modelul preferat disponibil pe site sau vino în magazinele Decathlon să descoperi și mai multe articole pentru schi fond!

Schiuri de tură Skitrab Magico.2 171cm
Schiuri de tură Skitrab Magico.2 171cm
4.74900 LEI
SKITRAB

Schiuri de tură Skitrab Magico.2 171cm

Schiuri schi fond XC S 500
Schiuri schi fond XC S 500
1.39999 LEI
INOVIK

Schiuri schi fond XC S 500

(17)
livrare in 2 zile din depozit local
Schiuri fond XC S 150 Adulți
Schiuri fond XC S 150 Adulți
39999 LEI
INOVIK

Schiuri fond XC S 150 Adulți

livrare in 15 zile din depozit internațional
Schiuri schi fond DELTA SKATE
Schiuri schi fond DELTA SKATE
1.09999 LEI
ROSSIGNOL

Schiuri schi fond DELTA SKATE

livrare in 15 zile din depozit internațional
Schiuri de tura Skitrab GAVIA 85 150cm
Schiuri de tura Skitrab GAVIA 85 150cm
2.95500 LEI
SKITRAB

Schiuri de tura Skitrab GAVIA 85 150cm

Nou
Schiuri X-TOUR ESCAPE SKIN TOUR Adulți
Schiuri X-TOUR ESCAPE SKIN TOUR Adulți
84999 LEI
ROSSIGNOL

Schiuri X-TOUR ESCAPE SKIN TOUR Adulți

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.1/5 Pe baza a 84 Opinii exprimate online și în magazine

ALEGE SCHIURI PENTRU SCHI FOND ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL DE PRACTICĂ


Vrei să stăpânești secretele schiului fond și să înveți cât mai multe despre acest sport de iarnă? Începe cu alegerea unui echipament potrivit nivelului tău de practică! Asemănător altor sporturi de iarnă, alegerea echipamentului pentru schi fond trebuie să țină cont de experiența ta pe pârtie și frecvența cu care practici acest sport. Astfel, vei avea cele mai bune rezultate fără grija accidentărilor și disconfortului. Citește acest ghid scurt și hai să descoperi colecția de schiuri pentru schi fond de la Decathlon:

  • - Pentru practicarea ocazională, ai nevoie de schiuri cu aderență foarte bună, stabile și confortabile. Spre deosebire de alte tipuri de schiuri pentru începători, sunt mai late și talpa are striații asemănătoare unor solzi;
  • - Pentru practicare consecventă la nivel avansat, alege schiuri pentru schi fond ușor de manevrat, ce îmbină aderența cu alunecarea. Sunt mai drepte și au un flex mai puternic;
  • - Pentru nivelul intensiv sau practicarea ca schior expert, ai nevoie de schiuri dinamice, lejere, confortabile și pe distanțe lungi. Poți atinge performanța pe orice relief datorită echilibrului dintre aderență și alunecare. Schiurile pentru schi fond dedicate profesioniștilor au talpa ceruită;
Cât de des practici schi fond? Dacă vrei să evoluezi și să atingi o nouă performanță, mizează pe calitatea unui echipament de la Decathlon. Fie că vrei schiuri clasice pentru schi fond dedicate începătorilor, fie că ai nevoie de nou echipament mai performant, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru sportul tău preferat.


COMPATIBILITATEA LEGĂTURILOR PENTRU SCHIURILE DE SCHI FOND


Dacă ai ales schiurile pentru schi fond, e momentul să trecem la următorul pas! Legăturile pentru schi fond sunt la fel de importante ca schiurile. În magazinele Decathlon vei găsi legături de schi fond clasificate după diverse norme. Fiecare sunt specifice unei anumite mărci, fără să fie compatibile și cu alte branduri. De aceea, îți recomandăm să citești cu atenție și apoi să alegi norma potrivită.

  • - Norma NNN este cea mai populară și se regăsește la brandurile Rottefella, Quechua, Fischer, Madshuh și Peltonen.
  • - Norma PROLINK a fost concepută de Salomon și este asemănătoare cu norma NNN.
  • - Norma SNS aparține brandului Salomon și echipează schiurile fond marca Salomon și Atomic. Face parte din sistemul Pilot și este compatibilă doar cu clăparii SNS Pilot.
  • Vrei să faci o alegere sigură? Îți recomandăm seturile de schiuri fond și legăturile compatibile din colecția Decathlon. Produsele noastre sunt echipate cu legături compatibile pentru a-ți face alegerea cât mai ușoară, dar și pentru a evita costurile suplimentare pentru legăturile de schi fond. Odată ce ai ales schiurile pentru schi fond și legăturile, trebuie să alegi clăparii de schi fond compatibili. Spre deosebire de schiul de tură, clăparii sunt atașați doar de partea din față a legăturii de schi și călcâiul rămâne liber pentru mai multă mobilitate. Mai mult, clăparii pentru schi fond sunt realizați dintr-un material moale și acoperă glezna până la jumătate sau în totalitate. În plus, talpa lor este stabilă, dar și flexibilă pentru a susține mișcarea piciorului fără efort. Dacă a sosit momentul să te pregătești pentru un nou sezon al sporturilor de iarnă, descoperă colecția de schiuri pentru schi fond de la Decathlon. Online sau în magazine, alege un echipament complet, perfect echilibrat și adaptat nivelului tău de practică.

    Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou