Mobilier camping (54 Produse)

Cine spune că atunci când mergi cu cortul nu îți poți lua mobilier cu tine? Decathlon a creat pentru tine o gamă diversificată de mobilier pentru camping care cuprinde scaune, dulapuri și multe altele.

Suport Pahar/Bidon Camping
2499 LEI
QUECHUA

Suport Pahar/Bidon Camping

(44)
livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Scaun Trepied camping
2999 LEI
QUECHUA

Scaun Trepied camping

(912)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Borsetă camping 3 buzunare
4999 LEI -32%
3399 LEI
QUECHUA

Borsetă camping 3 buzunare

(34)
livrare in 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Masă camping pentru 4 persoane
17999 LEI
QUECHUA

Masă camping pentru 4 persoane

(295)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Scaun pliabil Camping
4999 LEI
QUECHUA

Scaun pliabil Camping

(35)
livrare in 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 11640 Opinii exprimate online și în magazine

Mobilier de camping - cum alegi echipamentul potrivit pentru tine?

Relaxarea în natură este o activitate preferată de cei care doresc să evadeze câteva zile din jungla urbană și să petreacă momente plăcute într-o oază de liniște. Dacă plănuiești o astfel de aventură și îți place, în același timp, să beneficiezi de confort indiferent unde te afli, atunci ai nevoie de echipament și mobilier camping comod, din materiale durabile și rezistente și cu design cât mai ergonomic, pentru a le putea depozita și transporta ușor. Alege o masă pliabilă camping și scaune pliabile cu care poți lua masa în natură comod, un pat camping pe care să te relaxezi, dulap gonflabil camping și mobilier de bucătărie camping realizate din materiale de cea mai bună calitate și ești gata de plecare! Atunci când alegi mobilier de camping pentru excursia perfectă, ia în considerare timpul pe care îl vei petrece afară și numărul de persoane care participă la aventură. Nu uita să adaugi la lista de cumpărături și un izopren, care este perfect pentru a te proteja de frig în timpul nopții, dacă intenționezi să dormi pe sol.


Cum te pregătești pentru camping?

Dacă ai decis să mergi în camping și ți-ai găsit cortul potrivit, e timpul să alegi mobilierul de camping care să te ajute să te relaxezi și să îți ofere tot confortul și suportul de care ai nevoie.

Alege o masă pliabilă de camping și scaune pliabile cu care poți lua masa în natură comod, o saltea pe care să te relaxezi, dar și dulap de camping în care să-ți depozitezi lucrurile. În plus, poți completa cu mobilier de bucătărie realizat din materiale rezistente! Atunci când alegi mobilier de camping pentru excursia perfectă, ia în considerare timpul pe care îl vei petrece afară și numărul de persoane care participă la aventură. Nu uita să adaugi la lista de cumpărături și un izopren, care este perfect pentru a te proteja de frig în timpul nopții, mai ales dacă vei dormi pe sol.

Hamacele sunt o opțiune compactă și ideală pentru relaxare în aer liber. Poți lua acest obiect în rucsacul tău, pentru a te putea recrea în voie, când vei ajunge la destinație. În mod cert, dacă mergi în natură, vei observa o mulțime de copaci care pot fi suport pentru acest accesoriu și care te vor ajuta să te deconectezi, bucurându-te de aer curat și priveliști minunate.

De ce să alegi mobilier de camping de la Decathlon?

La Decathlon găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru sporturile și activitățile tale preferate, haine, încălțăminte, accesorii și echipamente complete din care să alegi exact ce ți se potrivește! Ne gândim tot timpul la nevoile tale și îți aducem mai aproape produse de cea mai bună calitate, de la branduri cunoscute. În plus, avem tot timpul anului prețuri mici, așa că dacă ești în căutarea unor piese de mobilier de camping ieftine, ai ajuns la locul potrivit! Te așteptăm online și în magazinele fizice cu hamace , scaune camping, pături de camping și mobilier de bucătărie camping, perfecte pentru tine.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou