Skip filters
Filtre
Preț

Coșuri, panouri și plase de baschet (20 Produse)

Descoperă întreaga gamă de coșuri de baschet, panouri plase pe care Decathlon a pregătit-o pentru pasionații de baschet. Avem coșuri de baschet pentru toate nivelurile de pregătire, rezistente și la prețuri accesibile tuturor.

Cum te protejezi în timpul jocului

Cum te protejezi în timpul jocului

Panou Coș de Baschet EASY B900
88990 LEI
TARMAK

Panou Coș de Baschet EASY B900

livrare in 15 zile din depozit internațional
Băț driblinguri baschet
43990 LEI
SKLZ

Băț driblinguri baschet

livrare in 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 950 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi un coș de baschet pentru utilizare la domiciliu în funcție de înălțimea lui?

Înălțimea standard pentru un coș de baschet pentru adulți este de 3,05 m. Pentru copii cu vârsta până la 10 ani, înălțimea recomandată este de 2,60 m. După vârsta de 10 ani, atât fetele, cât și băieții pot juca baschet cu un coș poziționat la 3,05 m. De aceea, cosurile de baschet cu panouri care au o înălțime reglabilă sunt foarte avantajoase pentru că se pot ajusta în funcție de înălțimea jucătorilor.

Pentru un plus de confort, alege coșurile de baschet care se pot transporta ușor și monta pe orice suprafață. Există cosuri compacte, prevăzute cu chingi de strângere care permit fixarea acestuia pe arbori și stâlpi. Sunt utile chiar și pentru momentele de recreere din parc sau din vacanțe.


Cum alegi un coș de baschet pentru utilizare la domiciliu în funcție de tipul de lestare?

În funcție de locul în care montezi panoul cu coșul de baschet, poți opta pentru unul cu lestare din apă sau din nisip. Nisipul este mai greu, de aceea asigură o mai bună stabilitate odată ce este montat. În schimb, dacă coșul este amplasat în zone cu temperaturi foarte scăzute, apa îngheață și poate sparge baza din plastic.


Ce beneficii are baschetul asupra sănătății?

  • Întărește forța oaselor pentru că presupune lucrarea cu propria greutate a corpului, iar cu cât oasele sunt mai folosite în caz de greutate mare, cu atât devin mai puternice.
  • Menține sănătatea sistemul cardiovascular datorită ritmului alert la care este supus organismul.
  • Întărește sistemul imunitar pentru că, datorită săriturilor constante, celulele imune (macrofagele, limfocitele T) devin mai active și au o forță mai mare de a lucra cu bacteriile, virusurile și celulele canceroase.
  • Tonifică musculatura abdomenului, mușchii lombari, mușchii gâtului, ai brațelor și ai picioarelor datorită mișcărilor ample și încordarea pe care o presupune jocul.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou