Apreschiuri damă și cizme de zăpadă (28 Produse)

A început un nou sezon de schi! Bucură-te de adrenalina de pe pârtie și peisajele uimitoare îmbrăcate în fulgii de nea, cu o pereche călduroasă și impermeabilă de apreschiuri sau cizme de zăpadă pentru damă de la Decathlon! Echipamentul este esențial atunci când te avânți pe munte iarna, așa că asigură-te că ai perechea potrivită de cizme pentru zăpadă, în care să te simți protejată chiar și la – 20 de grade Celsius. Vezi întreaga colecție de ghete pentru zăpadă și apreschiuri de damă de la Decathlon și alege perechea potrivită stilului tău!

Reduceri
Cizme Inverness 100 PVC ușoare Roșu Damă
6499 LEI -23%
4999 LEI
*De la ‪25.05.2023‬, în limita stocului disponibil
SOLOGNAC

Cizme Inverness 100 PVC ușoare Roșu Damă

(555)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Cizme piele echitație 560 Negru Adulți
54999 LEI -18%
44999 LEI
*De la ‪28.04.2023‬, în limita stocului disponibil
FOUGANZA

Cizme piele echitație 560 Negru Adulți

(72)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Ghete femei Kappa Dixton, Alb
24099 LEI
KAPPA

Ghete femei Kappa Dixton, Alb

Reduceri
Ghete femei Skechers ShindigsCool Out, Maro
34599 LEI -10%
31099 LEI
*De la 12.04.2023 până la 07.06.2023
SKECHERS

Ghete femei Skechers ShindigsCool Out, Maro

Reduceri
Ghete femei DC Shoes Navigator, Alb
54099 LEI -10%
48599 LEI
*De la 12.04.2023 până la 23.06.2023
DC SHOES

Ghete femei DC Shoes Navigator, Alb

Boots Snowboard Nortwave
99900 LEI
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.54900 LEI
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Boots Snowboard Nortwave
1.19900 LEI
NORTHWAVE

Boots Snowboard Nortwave

Ghete Drumeție pe zăpadă OUTSNAP Damă
59999 LEI
SALOMON

Ghete Drumeție pe zăpadă OUTSNAP Damă

(4)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 4837 Opinii exprimate online și în magazine

CIZME PENTRU ZĂPADĂ ȘI APRESCHIURI DE DAMĂ: CELE MAI IMPORTANTE CRITERII DUPĂ CARE LE ALEGI


Dacă în mod obișnuit îți alegi încălțăminte pentru femei după ultimele tendințe, modul în care se integrează în ținutele tale sau modele care să iasă în evidență, iarna parcă ne gândim mai degrabă la partea funcțională. Pe pârtia de schi sau pe un strat gros de zăpadă, e mai important ca perechea de ghete să fie una călduroasă și rezistentă, care să-ți ofere cea mai bună aderență, în detrimentul aspectului estetic.

Cu toate acestea, în colecția de la Decathlon de cizme pentru zăpadă și apreschiuri de damă găsești mai multe modele cu un design deosebit, care să-ți completeze frumos ținuta și să te și protejeze de frig în același timp. Vezi care sunt cele mai importante criterii de care să ții cont atunci când îți alegi o pereche de cizme pentru zăpadă și cum le integrezi în ținutele tale.


ALEGE O PERECHE DE CIZME PENTRU ZĂPADĂ CĂLDUROASE DE DAMĂ


Ai observat că atunci când simți o senzație de frig la picioare parcă se răspândește în tot corpul? Prin extremități ne pierdem cea mai mare parte a căldurii corporale, așa că e important să alegi o pereche cât mai călduroasă de ghete de zăpadă. Verifică materialul din care este realizată căptușeala. Cea mai populară alegere este lâna naturală, care pe lângă confortul termic, se simte comod și elimină transpirația piciorului. Căptușelile sintetice pot fi și ele eficiente, însă e bine să verifici înainte calitatea lor. Cum îți dai seama dacă perechea de cizme este suficient de călduroasă?

Pe site-ul Decathlon, găsești ușor informații despre rezistența termică în secțiunea de informații tehnice ale fiecărui produs. Pe baza unor teste de resimțire a frigului, realizate pe teren și în laborator, măsurăm rezistența termică pentru ghete, în repaus și în mișcare. Astfel, îți este mult mai ușor să alegi perechea potrivită de ghete de zăpadă pentru femei în funcție de rezistența termică. Ține cont că între femei și bărbați pot exista anumite diferențe la căldura resimțită, așa că poți opta pentru o pereche de cizme de damă cu o rezistență termică mai ridicată, ca să fii sigură că vei fi protejată împotriva frigului.


CAUTĂ CIZME DE ZĂPADĂ PENTRU DAMĂ IMPERMEABILE CU TALPĂ ADERENTĂ


Pentru că vei petrece mult timp în condiții de umezeală, pe straturi de zăpadă, prin ninsoare sau chiar prin ploaie, e important să te asiguri că perechea ta de cizme pentru zăpadă de femei este impermeabilă. Asta înseamnă că va respinge apa de la exterior, iar piciorul tău va fi protejat împotriva umezelii.

Perechile de cizme de zăpadă pentru damă de la Decathlon sunt testate în laborator pentru a verifica gradul de impermeabilitate. Prin intermediul unor teste de laborator, putem determina numărul de km pe care, parcurgându-i, încălțămintea va rămâne uscată. Pentru a prelungi impermeabilitatea, poți opta pentru o pereche de parazăpezi impermeabile, care te vor proteja de pătrunderea apei sau a altor particule. De asemenea, îți recomandăm să utilizezi de câteva ori pe an un spray reimpermeabilizant, pentru un grad suplimentar de protecție.

Ca să pășești încrezătoare pe zăpadă, ai nevoie de o talpă aderentă. Că ești la munte, pe pârtie sau în drum spre birou, iarna te vei întâlni cu porțiuni acoperite de zăpadă sau gheață, pe care poți risca să aluneci foarte ușor. Ai nevoie de o pereche de cizme cu talpă aderentă, care îți vor ține piciorul stabil.Există vreo diferență între stabilitate și aderență? Stabilitatea ghetelor de zăpadă pentru femei este dată de forma, numărul și poziționarea crampoanelor, în timp ce aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații. Stabilitatea dată de crampoane te va ajuta să menții echilibrul în timpul urcării și stabilizează încălțămintea. Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe suprafețe lucioase.

Tu ai descoperit toate modelele de ghete de zăpadă pentru damă și apreschiuri de la Decathlon? Ține cont de cele 3 criterii importante și stilul tău personal, ca să alegi perechea perfectă de cizme în care să te bucuri de zăpadă!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou