Încălțăminte aquafitness | Încălțăminte aquagym (7 Produse)

4.4/5 Pe baza a 2252 Opinii exprimate online și în magazine

Sesiunile de aquafitness, aquagym, aquabike sau orice alte antrenamente în piscină supun musculatura la un exercițiu intens, prin rezistență mai mare creată de apă, în timp ce mișcările devin mai ușor de realizat. Pentru practicarea în siguranță a sportului acvatic preferat de tine, poartă încălțăminte adecvată, cu aderență.

Descoperă oferta Decathlon și citește informațiile tehnice ale produselor. Comandă încălțăminte pentru apă care se potrivește sportului pe care îl practici și preferințelor tale. Iată câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le aibă papucii pentru apă.


CUM ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU AQUAFITNESS ȘI ALTE ACTIVITĂȚI SPORTIVE ÎN APĂ?


Încălțămintea acvatică are rolul de a limita alunecările și riscul de a cădea pe suprafețe umede, precum marginea piscinei, în jurul bazinului sau în vestiar. Indiferent de tipul de antrenament, poți lua contact cu solul abraziv sau cu diferite echipamente (pedale, trambulină ș.a.). Astfel, botoșii sau șosetele speciale reduc frecarea dintre picioare și orice fel de suprafețe.

De asemenea, încălțămintea pentru apă ar trebui să fie rezistentă la clor. În funcție de intensitatea sesiunilor și de nivelul de mișcare prin bazin, papucii pot avea găuri pentru evacuarea apei, ceea ce facilitează realizarea exercițiilor în piscină. Pentru mai multă flexibilitate, alege un material elastic.


ÎNCĂLȚĂMINTE ACVATICĂ PE CARE O POȚI COMANDA DE LA DECATHLON


La Decathlon găsești botoși pentru sporturi nautice și șosete anti-derapante, pentru a te asigura că îți desfășori antrenamentele fără riscul de a aluneca, de a cădea sau de a răni pielea. Comandă încălțăminte aquafitness pentru bărbați, femei, băieți sau fete. Ai la dispoziție o gamă variată de modele și culori, clasice sau vesele.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou