Imbracaminte fitness femei

Îmbracăminte și echipament fitness damă

Acum îți poți alege mult mai ușor hainele potrivite pentru fitness! Fii mereu activ în echipamente sport complete și confortabile pentru orice tip de activitate fizică. Colecția Decathlon vine în ajutorul tău cu o gamă variată de haine pentru antrenament: pantaloni fitness, colanți, tricouri, maiouri sau bustiere sport, toate în același loc. Cu echipamentul fitness potrivit, sesiunile de antrenament vor deveni mai plăcute și mai confortabile. Alege costume fitness complete de la Decathlon realizate din materiale ce îți oferă libertate de mișcare în orice anotimp.

Skip categories Skip categories
CUM ALEGEM O ŢINUTĂ DE FITNESS CARDIO PENTRU FEMEI

CUM ALEGEM O ŢINUTĂ DE FITNESS CARDIO PENTRU FEMEI

Bluză 100 Fitness Roz Damă
Prim Pret Tehnic
Bluză 100 Fitness Roz Damă
4999 LEI
DOMYOS

Bluză 100 Fitness Roz Damă

(418) livrare in 2 zile din depozit local
Primul Pret Tehnic
Reduceri
Colanți 120 Fitness cu buzunar pentru telefon Damă
7999 LEI −28%
5699 LEI
*De la ‪12.07.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanți 120 Fitness cu buzunar pentru telefon Damă

(868)
livrare in 2 zile din depozit local
Tricou fitness bumbac Damă
Tricou fitness bumbac Damă
8999 LEI
ADIDAS

Tricou fitness bumbac Damă

(139)
livrare in 2 zile din depozit local
Reduceri
Hanorac cu glugă fitness 500 gri damă
Hanorac cu glugă fitness 500 gri damă
6999 LEI −20%
5599 LEI
*De la ‪12.07.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Hanorac cu glugă fitness 500 gri damă

(186)
livrare in 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 48862 Opinii exprimate online și în magazine

5 PIESE DE ÎMBRĂCĂMINTE FITNESS PENTRU DAMĂ DE CARE AI NEVOIE PENTRU ANTRENAMENT


Indiferent de sportul pe care îl practici, ai nevoie de echipament fitness potrivit. Simte-te și arată bine în echipamentul sport adaptat antrenamentului. Deși impulsul e de a alege îmbrăcămintea fitness în funcție de design, funcționalitatea este un criteriu mai important, pentru că decide nivelul de confort din timpul antrenamentului. Îmbrăcămintea fitness trebuie să fie prietenoasă cu pielea ta și să te simți confortabil. În timpul unei sesiuni de antrenament vei transpira foarte mult. De aceea, hainele pentru fitness de damă realizate din materiale ce permit respirabilitatea pielii sunt recomandarea Decathlon. Pentru un plus de confort, alege topuri fitness, bustiere damă sau colanți fitness damă ce se aerisesc repede și previn iritarea pielii sunt esențiale pentru antrenamentele fitness de acasă și de la sală.

Cele 5 piese de echipament fitness pe care trebuie să le ai în geanta de antrenament sunt:

  • ✔ Topuri fitness: tricou fitness damă, maiou;
  • ✔ Bustieră fitness;
  • ✔ Pantaloni și colanți fitness pentru damă;
  • ✔ Încălțăminte fitness adecvată antrenamentului;
  • ✔ Accesorii: prosop, șosete.

ECHIPAMENT NECESAR PENTRU ANTRENAMENT FITNESS ACASĂ


Pentru un antrenament fitness eficient, pe lângă haine pentru fitness de damă ai nevoie și de un echipament adecvat. Când te antrenezi acasă, achiziționează echipamentul pentru fitness de la Decathlon. Stabilește-ți obiectivele și echipează-te corespunzător:

  • Saltea pentru exerciții - alege confortul unei saltele pentru exerciții atunci când te antrenezi acasă;
  • Gantere - pentru tonifierea musculaturii și rezultate bune, ganterele sunt necesare în antrenamentul fitness de acasă;
  • Stepper - adaugă-l la echipamentul tău pentru fitness și folosește-l pentru îmbunătățirea echilibrului și intensificarea antrenamentului;
  • Mingea fitness - poate fi ușor inclusă în antrenamentul tău, fie pentru tonifierea și întărirea musculaturii, fie pentru stretching;
  • Coarda de sărit - săriturile cu coarda sunt exercițiu cardio foarte eficient ce poate fi folosit ca și încălzire sau pentru arderea caloriilor.CUM ALEGI CORECT HAINE FITNESS PENTRU DAMĂ ȘI ECHIPAMENTUL PENTRU ANTRENAMENT?


Există o serie de criterii pe baza cărora poți alege îmbrăcămintea fitness adecvată și echipamentul potrivit antrenamentului tău. Alege produse calitative care îți asigură confort sporit atât la sala de sport, cât și acasă. Optează pentru topuri și bustiere fitness pentru damă care îți oferă suport și aerisire. Iar pentru un plus de confort și mai multă energie, alege haine fitness pentru damă în culori vii și realizate din materiale precum bumbac sau țesături ce combat mirosurile neplăcute. Colecția de haine fitness pentru damă de la Decathlon cuprinde o varietate de produse, din materiale calitative, cu culori și modele diferite pentru antrenamente eficiente. Alege produsele potrivite pentru tine și începe antrenamentul fitness!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou