Mese ping pong (30 Produse)

Mesele de ping pong sunt de mai multe tipuri. Sunt mese de ping pong pentru exterior care trebuie să aibă o rezistență mare la intemperii. Mai sunt și mese de ping pong pentru interior, acestea fiind nevoie să aibă o calitate a ricoșeului foarte bună. Indiferent de ce masă de ping pong vrei să alegi, cel mai important criteriu va rămâne întotdeauna prețul. Prețul mesei de ping pong diferă în funcție de specificațiile tehnice ale produsului. Dacă ești începător, recomandăm achiziția unei mese de ping pong la un preț mai mic, cu mai puține specificații tehnice pentru a putea învăța să joci, să mânuiești paleta de ping pong cu încredere. După ce ai învățat, poți să vinzi prin programul nostru de produse second hand pentru a recupera o parte din banii investiți. Iar, după aceea, poți investi într-o masă de ping pong profesională, unde poți să vezi diferența ricoșeului, diferența de joc și cum faptul că ai ales o masă pentru tenis de masă pentru începători la început, a fost de mai mare ajutor pentru învățarea jocului.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Masă Tenis de Masă TTT100
1.29999 LEI
PONGORI

Masă Tenis de Masă TTT100

(16)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
ECODESIGN
ECODESIGN
Husă PPC Masă Deschisă Tenis de Masă
18999 LEI
PONGORI

Husă PPC Masă Deschisă Tenis de Masă

(6)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Montaj masă tenis
24999 LEI
WORKSHOP

Montaj masă tenis

(1)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Masă Tenis de masă în Interior World Cup
2.99999 LEI
JOOLA

Masă Tenis de masă în Interior World Cup

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.6/5 Pe baza a 1002 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi cea mai potrivită masă de ping pong pentru tine?

Ping pong-ul este un sport amuzant, distractiv și competitiv, pe care îl poți juca în săli specializate, sau chiar la tine acasă, dacă ai tot echipamentul necesar. Pe lângă rachetele speciale dedicate acestui joc, masa de tenis este esențială, pentru că îndeplinește anumite specificații, care nu pot fi obținute cu improvizații. Un blat masa de ping pong este realizat din materiale care îmbunătățesc calitatea ricoșeului și permit utilizarea îndelungată. Există modele de mese de tenis de masă cu roți, pe care le poți transporta ușor acolo unde vrei să joci. Majoritatea meselor de ping pong sunt pliante, așa că sunt și foarte ușor de depozitat și de protejat cu o husă specială.


Ce tipuri de mese de ping pong există?

Pe Decathlon.ro găsești o gamă variată de mese tenis exterior, mese tenis interior sau mese pentru tenis de masă crossover, din care să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Așa că dacă vrei să cumperi o masă de tenis profesională, poți face acest lucru pe Decathlon.ro! Aici găsești mese de tenis de diferite dimensiuni, rezistente, durabile și cu multiple funcționalități, din care să alegi modelul care să îndeplinească toate criteriile tale.


Descoperă cele mai bune mese de ping pong pe Decathlon.ro

Pe Decathlon.ro ai o mulțime de posibilități de a practica acasă sporturile tale preferate! Dacă ești pasionat de tenis de masă, o masă pliantă ping pong poate fi alegerea perfectă pentru tine. Dacă îți plac modelele clasice, atunci poți alege o masă de ping pong cu blat lemn, compactă și rezistentă. Oricare ar fi preferințele tale, găsești tot ceea ce dorești pe Decathlon.ro!

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou