Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Squash

Descoperă SQUASHUL alături de noi !

Decathlon vă propune o gamă completă de produse tehnice și inovative, menite să vă acompanieze în practicarea Squashului.

Veți găsi echipamentul necesar, adaptat stilului de joc ales, gata pentru a fi folosit !

 
 

Într-un meci de squash, încălțămintea va face mereu diferența!

(Re)Descoperiți squash-ul

Squash-ul este unul dintre cele mai complexe sporturi: cardio, precizie, utilizarea tuturor mușchilor corpului. Este o activitate perfectă pentru a vă menține în formă pe parcursul întregului an, indiferent de condițiile meteorologice de afară. Descoperiți gama noastră special concepută pentru toate tipurile de utilizatori, începători sau experimentați, păstrându-vă bugetul echilibrat în același timp!

 
 

Set Artengo Squash
Racheta 560 +
Husă pentru 3 Rachete

149LEI90

 
 

Cum alegi
racheta de squash

Fie că ești jucător ocazional sau frecvent de squash, trebuie să știi că rachete au particularități pentru fiecare practicant în parte. Descoperă diferențele dintre rachete înainte de a alege produsul care ți se potrivește cel mai bine.

Squash-ul, unul dintre cele mai eficiente sporturi pentru arderea grăsimilor

Căutați o modalitate eficientă și distractivă de a scăpa de kilogramele în plus sau vă doriți să vă mențineți în formă pe tot parcursul anului? Squash-ul este sportul cu racheta de care aveți nevoie! Sunt suficiente una sau două sesiuni pentru a înțelege regulile de joc între cei 4 pereți și, bine-nțeles, DECATHLON este aici pentru a vă oferi întregul echipament de care aveți nevoie!

Arta ricoșatului cu mingea potrivită de squash

Pentru fiecare stil de squash există o minge potrivită! De aceea, jucătorii ocazionali vor alege o minge de squash cu punct albastru sau roșu, cu o forță puternică de ricoșare, în timp ce practicanții experimentați vor opta pentru o minge cu punct alb, galben sau chiar două puncte galbene. Cu o viteză de deplasare mai mică și mai moi, acestea presupun un efort în plus din partea dumneavoastră pentru o efectuarea unei lovituri decisive. Când alegeți mingea de squash trebuie să țineți cont de asemenea de temperatura din sală: cu cât aceasta va fi mai ridicată, cu atât mingea de squash va fi mai rapidă !

Alegeți cu grijă racheta dumneavoastră de squash

Pentru lovituri precise și explozive, racheta dumneavoastră de squash este la fel de importantă ca și mingea. În plus, această alegere trebuie făcută și în funcție de nivelul dumneavoastră de experiență! Recomandăm o rachetă rigidă și puțin mai grea pentru jucătorii începători și una mai ușoară, dar cu racordajul mai des pentru cei avansați în tehnica squash-ului : depinde doar de dumneavoastră ! Sunteți în căutarea unei rachete calitative pentru practica frecventă? Rachetele de squash Wilson, Prince, Major sau Artengo sunt cele care vor îndeplini cerințele și celor mai experimentați jucători. Pentru a vă asigura cea mai bună priză pentru racheta dumneavoastră, DECATHLON vă pune la dispoziție gripuri și overgripuri pentru squash, care se fixează ușor cu ajutorul părții autocolante. Racheta dumneavoastră de squash nu va ceda în momentele dificile!