Skip filters
Filtre
Preț

Șosete sport pentru squash (39 Produse)

Reduceri
Set perechi Şosete Mid Tenis RS160 Albastru-Alb Copii
2499 LEI -36%
1599 LEI
*De la ‪31.05.2023‬, în limita stocului disponibil
ARTENGO

Set perechi Şosete Mid Tenis RS160 Albastru-Alb Copii

(266)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 24971 Opinii exprimate online și în magazine

Ce este squash-ul?

Squashul este un sport de rachetă jucat de doi jucători, dar și în dublu cu sau patru jucători, într-un teren cu patru pereți. Similar cu tenisul, squash-ul se joacă cu scopul de a lovi mingea pe peretele din față.

Acest sport există de mai bine de 90 de ani și nu este doar o nouă variantă de tenis. Deși sunt unele asemănări, există multe diferențe între aceste două sporturi. De exemplu, în timp ce mingile de tenis sar pe orice suprafață, mingile de squash pot sări doar din peretele din față. În al doilea rând, cei ce joacă squash trebuie să ia măsuri de siguranță pentru a nu se accindenta în timpul jocului. Acest sport este unul care îmbină agilitatea, viteza și forța cu rezistența și gândirea tactică.

Cum te echipezi pentru squash?

Echipamentul complet pentru acest sport este format din: rachetă de squash, minge de squash, îmbrăcăminte pentru squash și încălțăminte pentru squash, alături de șosete de squash care sunt similare șosetelor pentru tenis.

De ce ai nevoie de șosete sport speciale când joci tenis sau squash?

Pentru că aceste sporturi necesită multe ore petrecute pe teren, șosetele sport pe care le porți trebuie să reziste la frecare, să asigure confort în timpul jocului și să absoarbă transpirația eficient. Șosetele pentru tenis/squash din oferta Decathlon răspund cerințelor, dar au și întărituri din material flaușat tocmai pentru a împiedica crearea unor răni în zonele de frecare. Descoperă șosetele Adidas, Artengo și Acsics în magazine noastre și online.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou