Produs vândut de partener Marketplace
SAMARALI

Salopetă de Yoga - Amazonia

47900 RON

Țesătura salopetelor noastre este alcătuită din 90% bumbac și 10% elastan. Certificate OEKO-Tex. Salopetele noastre sunt produse în Ucraina, iar materialul provine din Spania.

Culoare: Verde

  • XS undefined
  • M undefined
  • XL undefined
  • XXL undefined

Vândut și expediat de SAMARALI RO

Beneficii:

Descriere

Colecția noastră de salopete de yoga a fost concepută din dragoste pentru yoga și, în general, pentru fitness.

• Sunt foarte convenabile, deoarece nu trebuie să îți ajustezi în mod constant îmbrăcămintea
• poți purta atât pentru asane, cât și în fiecare zi. Materialul bogat în bumbac îți va lăsa pielea să respire (90% bumbac și 10% elastan)
• Nu este nevoie să te gândești cum să amesteci și să potrivești jambierele și sutienele
• Poți alege produsele noastre dintr-o gamă largă de dimensiuni (XS la XXL)
• De sus în jos, obții o acoperire totală, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la o cramponare excesivă sau la o țesătură care să te încurce în cel mai rău moment posibil

Salopetele sunt produse în mod etic în Ucraina și testate de comunitatea noastră de yoghini și profesori de fitness în ceea ce privește calitatea și confortul. Dacă îți place să porți haine de înaltă calitate, fără urme de transpirație și din bumbac, atunci este exact ceea ce cauți.

Fie că sunt cu sau fără mâneci, toate salopetele noastre oferă acoperire completă la nivelul pieptului și al spatelui. În același timp, elastanul conținut în țesătură îți va permite să faci orice întinderi și antrenamente fără efort. Chiar și atunci când faci exerciții intense (cum ar fi power yoga, de exemplu), nu este nevoie să îți tragi constant pantalonii în sus și să îi aranjezi, așa cum s-ar putea întâmpla cu alte tipuri de îmbrăcăminte sport. Acum poți face tot ceea ce îți place, iar ținuta ta va rămâne în formă perfectă, fără ajustări suplimentare.

Dimensiunile modelelor din fotografii
• Pentru dimensiunea L: înălțime 178, 94 x 73 x 108 (bust x talie x șolduri)
• Pentru mărimea XS: înălțime 165, 88 x 60 x 90 (bust x talie x șolduri)

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI - Se spală la mașină de spălat la temperaturi ridicate, program delicat, alături de culori similare.
Instrucțiunile de îngrijire sunt, de asemenea, furnizate pe partea interioară a salopetei.

TESTATE PENTRU FUNCȚIONALITATE ȘI CALITATE – înainte de a ne lansa produsele, comunitatea noastră de yoghini și profesori de fitness experimentați le testează pentru calitate, funcționalitate și durabilitate. Procedând astfel, ne asigurăm că produsele noastre vor fi confortabile și vor avea o durată lungă de viață.

Articolele de îmbrăcăminte Samarali sunt concepute pentru a maximiza mișcarea și confortul. Testăm toate hainele noastre cu instructori de yoga și pilates pentru a ne asigura că ai cea mai bună și plăcută experiență de purtare. Îmbrăcămintea IYour Samarali este, prin urmare, perfect potrivită atât pe covor cât și în afara acestuia.

AMBALAJ – Cu scopul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător, folosim doar ambalaje din hârtie și livrăm în ambalaje pe bază de hârtie. De asemenea, te încurajăm să nu arunci nimic la gunoi, deoarece totul este perfect reciclabil.

Informații tehnice

  • MATERIAL PRINCIPAL Bumbac
  • FRECVENȚĂ ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clienți

Informații tehnice

MATERIAL PRINCIPAL

Bumbac

FRECVENȚĂ

ORICE FRECVENȚĂ DE UTILIZARE

STARE PRODUS

Produs nou

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Țesătura salopetelor noastre este alcătuită din 90% bumbac și 10% elastan. Certificate OEKO-Tex. Salopetele noastre sunt produse în Ucraina, iar materialul provine din Turcia.