INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Decathlon organizează Decathlon Streetball, prima competiție de baschet 3x3
Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, organizează Decathlon Streetball, prima competiție de baschet 3x3, pe terenurile Poli Arena din cadrul Universității Politehnica București.
Turneul marca Decathlon Romania și Sport Arena Streetball este deschis categoriilor sub 18 ani, atât la băieți cât și la fete, astfel:
  • - U 10 mixt
  • - U 12 baieți și fete
  • - U 18 baieți și fete
Înscrierile se fac online, pe pagina de eveniment : http://3la3.ro/ro/decathlon-streetball începând de luni 22 octombrie, ora 15 :00, până miercuri, 24 octombrie, în limita a 40 de echipe.
Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei, maximum patru jucători.
Decathlon Streetball este o competiție FIBA 3x3 Endorsed, iar fiecare jucător va acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking. De asemenea, punctele acumulate de jucătorii români contribuie și în clasamentul pe națiuni, care va fi unul dintre criteriile principale de calificare ale naționalelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
În caz de vreme nefavorabilă, meciurile se vor disputa în sala de sport a Universității Politehnica București, aflată în imediata vecinătate a terenurilor Sport Arena.
Vino și sustine-ți echipa favorită și ai ocazia ca, în pauzele dintre meciuri, să participi la concursurile cu premii marca Decathlon !
DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Newfeel, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț. Acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani. La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online.
DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.