DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
DECATHLON ȘI ASOCIAȚIA CUTEZĂTORII MUNȚILOR TE PROVOACĂ LA MERS SPORTIV!
Decathlon alături de Asociația Cutezătorii Munților organizează evenimentul „Te provocăm la mers sportiv” pe data de 10 noiembrie 2018.
Oricine poate participa gratuit la evenimentul din Piața 25 Octombrie (Satu Mare), ce va începe la ora 14.00.
Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, alături de Asociaţia de Tineret, Turism şi Ecologie Cutezătorii Munţilor, organizează pe 10 noiembrie 2018, începând cu ora 14:00, evenimentul Te provocăm la mers sportiv, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare. Evenimentul este deschis tuturor, indiferent de vârstă sau condiție fizică, iar participarea este gratuită. Participanții vor putea alege să parcurgă în pași de mers sportiv unul din cele două trasee propuse: de 2km, respectiv 6km.
Program eveniment:
14:00 – 14:20: Înscriere participanți
14:20 – 15:00: Încălzire (clasa de cross training alături de PrimaGYM Satu Mare )
15:00 – 16:15: Parcurgere traseu mers sportiv:
- Traseul I (2km): Piața 25 Octombrie - dig Someș-Pod Golescu -> traversare Someș - dig mal drept Someș - Pod Decebal - Piața 25 Octombrie.
- Traseul II (6 km): Piața 25 Octombrie - dig Someș - Pod Golescu - Pod Galben -> traversare Someș - dig mal drept Someș - Pod Decebal - Piața 25 Octombrie.
16:15 – 16:30: Stretching (+ clasa de Zumba alături de PrimaGYM Satu Mare)
16:30 – 17:00: Tombolă eveniment
Prin evenimentul „Te provocăm la mers sportiv”, Decathlon și Asociația Cutezătorii Munților dorește să îi încurajeze pe toți oamenii să facă mai multă mișcare. „Mersul este un sport care îți dezvoltă capacitățile cardiace și îți îmbunătățește circulația sangvină, consolidând sistemul imunitar. Acesta combate oboseala fizică și psihică și, prin urmare, ești mai sănătos, mai puțin obosit și în formă”, spune Marius Cărnuță, Lider Mers sportiv, Decathlon România.
Despre DECATHLON
DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație în domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Newfeel, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț. Acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online.
DECATHLON comercializează și articole Made în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.