INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
DECATHLON deschide un nou magazin în Bistrița şi ajunge la o reţea de 24 unităţi naţionale
Retailerul continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Bistrița şi ajunge la o reţea de 24 de magazine la nivel național
Național, 28 martie 2019 – Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi inaugurează primul magazin din Bistrița. Acesta este primul punct de lucru deschis în 2019 și cel de-al 24-lea pe care retailerul îl deține în țara noastră.
Cu o suprafață totală de 933 m2, magazinul Decathlon Bistrița a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare, amenajare și siguranță din domeniul retail-ului sportiv.
„Magazinul din Bistrița reprezintă primul punct de lucru pe care îl inaugurăm anul acesta, după ce la finalul anului trecut am dechis un nou spațiu în capitală. Astfel, continuăm misiunea noastră de a face sportul accesibil tuturor și de a încuraja românii să ducă un stil de viață sănătos. Amplasarea în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park este una strategică, în direcția integrării sportului în rutina zilnică și facilitării accesului la o gamă largă de produse. Mai mult decât atât, experiența de cumpărare va fi completată de serviciul lansat la finalul anului trecut, Borna Plus, prin intermediul căruia, vizitatorii noștri pot descoperi gama completă de produse Decathlon, beneficiind de livrare gratuită pentru orice comandă prin intermediul acestor dispozitive.”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România. .
Decathlon Bistrița este amplasat în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park, Calea Moldovei nr. 13A, și respectă formatul clasic al magazinelor din rețea - “Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”.
Magazinul pune la dispoziția bistrițenilor peste 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, drumeție montană, sporturi de echipă, natație, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, sporturi de iarnă și multe altele.
Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați şi se disting pe piaţă prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului. Acestea respectă un raport excelent calitate – preț şi au o garanţie de minim doi ani.
„În Bistrița există o comunitate numeroasă de sportivi și pasionați de sport, pentru care ne dorim să devenim un partener și o sursă de inspirație, în desfășurarea activităților sportive preferate. Astfel, în cadrul noului magazin punem la dispoziție o ofertă vastă de produse, peste 95% dintre acestea fiind marcă proprie Decathlon, iar o parte dintre ele realizate chiar în țara noastră, în cele 3 centre de producție de la București, Timișoara și Reșița. Acestea sunt marcate prin eticheta Fabricat în România. Pe lângă produsele și echipamentele de top, vom continua să susținem pasiunea pentru sport, prin evenimente sportive periodice, de care bistrițenii se vor putea bucura în mod gratuit.”, a completat Marius Dorobanțu, Director de magazin, Decathlon Bistrița.
Inaugurarea magazinului din 28 martie a fost marcată în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din Buzău, reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din oraş.
100% PASIUNE PENTRU SPORT
Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - preț. Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
DESPRE DECATHLON ROMÂNIA
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 24 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul celor acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii