INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Padel

Descoperă PADELUL alături de noi !

Decathlon vă propune o gamă completă de produse tehnice şi inovative, menite să vă însoţească în practicarea acestui sport.

Veţi găsi aici tot echipamentul necesar, adaptat stilului de joc ales, gata pentru mişcare şi distracţie !

X

Padelul, un sport nou care câștigă din ce în ce mai mult teren

Acest sport cu racheta inventat în Mexic, se caracterizează prin mobilizarea întregului organism ( la fel ca la squash), fiind un joc plin de ”schimbări de direcție” ce presupune existența unui oponent, ca în cazul tenisului ! Descoperiți cel mai bun echipament pentru padel propus de DECATHLON!

Padelul, ce este de fapt?

Chiar dacă padelul reunește în fiecare an un număr limitat de noi practicanți, are avantajul întrunirii într-un singur joc ușor și copilăresc a celor mai cunoscute caracteristici ale celorlaltor sporturi cu racheta. Se joacă pe un teren înconjurat de pereți, precum squashul, dar are reguli și minge de tenis. Racheta de padel, denumită „pala” , se caracterizează prin lejeritatea și manevrabilitatea unei palete pentru ping-pong. Terenul de padel, mai scurt decât cel de tenis, favorizează schimburile reciproce dintre oponenți. Acest sport se poate practica și la dublu, adăugând astfel alți doi participanți. Intensitatea jocului este astfel garantată!

Mizați pe echipamentul potrivit pentru padel

Dacă mingea de padel este de fapt o minge de tenis, racheta prezintă unele particularități, care o fac unică. La DECATHLON, rachetele de padel Artengo sunt ușor manevrabile și ușoare, garantându-vă astfel un comfort optim în timpul meciului. În ceea ce priveste încălțămintea sport, DECATHLON vă propune o gamă variată de modele de încălțăminte pentru padel care îmbină soliditatea, aderența, amortizarea și lejeritatea, pentru o experiență cu adevărat plăcută în timpul meciului. La final, nu uitați de geanta dumneavoastră pentru padel, conceput pentru transportarea rachetei, a mingilor, a gripurilor și overgripurilor. Aceste genți pentru transport pot fi de mână sau tip rucsac, pentru toate tipurile de practicanți!