Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei

Padel

Descopera PADELUL alaturi de noi !

Decathlon va propune o gama completa de produse tehnice si inovative, menite sa va acompanieze in practicarea Padelului.

Veti gasi echipamentul necesar, adaptat stilului de joc ales, gata pentru a fi folosit !

 

Echipează-te pentru un nou sezon!

Echipează-te pentru Padel!

Descoperă colecția Decathlon de produse tehnice și inovative pentru padel: rachete, huse, încălțăminte. Tot ce ai nevoie pentru a reveni pe teren în cele mai bune condiții!

 
 

Artengo
Încălțăminte Padel PS860

169LEI90

 
 

Cum să alegi
mingea pentru padel

Alegerea unei mingi de padel nu este cea mai grea alegere, deoarece aceasta este asemănătoare unei mingi de tenis, ușor de pierdut! Ești mai degrabă un jucător începător sau intensiv? Minge cu presiune sau fără? Urmează ghidul nostru pentru a alege mingea cea mai potrivă practicii tale.

Padelul, un sport nou care câștigă din ce în ce mai mult teren

Acest sport cu racheta inventat în Mexic, se caracterizează prin mobilizarea întregului organism (ca și squashul), fiind un joc plin de ”schimbări de direcție” ce presupune existența unui oponent, ca în cazul tenisului ! Descoperiți cel mai bun echipament pentru padel propus de DECATHLON!

Padelul, ce este defapt?

Chiar dacă padelul reunește în fiecare an un număr limitat de noi practicanți, are avantajul întrunirii într-un singur joc ușor și copilăresc a celor mai cunoscute caracteristici ale celorlaltopr sporturi cu racheta. Se joacă pe un teren înconjurat de pereți, precum squashul, dar are reguli și minge de tenis. Racheta de padel, denumită „pala” , se caracterizează prin lejeritatea și manevrabilitatea unei palete pentru ping-pong. Terenul de padel, mai scurt decât cel de tenis, favorizează schimburile reciproce dintre oponenți. Acest sport se poate practica și la dublu, adăugând astfel alți doi participanți. Intensitatea jocului este astfel garantată!

Mizați pe echipamentul potrivit pentru padel

Dacă mingea de padel este defapt o minge de tenis, racheta prezintă unele particularități, care o fac unică. La DECATHLON, rachetele de padel Artengosunt ușor manevrabile și ușoare, garantîndu-vă astfel un confort optim în timpul meciului. În ceea ce priveste încălțămintea sport, DECATHLON vă propune o gamă variată de modele de încălțăminte pentru padel care îmbină soliditatea, aderența, amortizarea și lejeritatea, pentru o experiență cu adevărat plăcută în timpul meciului. La final, nu uitați de geanta dumneavoastră pentru padel, conceput pentru transportarea rachetei, a mingilor, a gripurilor și overgripurilor. Aceste genți pentru transport pot fi de mână sau tip rucsac, pentru toate tipurile de practicanți!