UNELTE ÎNTREȚINERE BICICLETĂ (247 Produse)

Cum te asiguri că bicicleta este pregătită pentru un nou traseu de ciclism? Îi oferi cea mai bună rutină de îngrijire și reparare cu ajutorul uneltelor de bicicletă de la Decathlon! Fie că vrei să repari o pană ușoară, fie că trebuie să cureți sau să înlocuiești lanțul bicicletei, pe această pagină vei găsi echipamentul de care ai nevoie. În plus, poți alege un multitool portabil ce te va însoți în orice drumeție cu bicicleta și îți va fi de ajutor în situațiile neprevăzute. Pregătește propriul kit pentru mentenanța bicicletei și oferă-i cea mai bună îngrijire cu uneltele de ciclism de la Decathlon!

Reduceri
Pompă de Picior Air-X-Press 8.0
9999 RON -35%
6490 RON
* De la 06.09.2023, în limita stocului disponibil
SKS

Pompă de Picior Air-X-Press 8.0

(143)
Livrare estimată: 2 zile
Set 3 Leviere Demontare Cauciuc Galben
1499 RON
Preț per bucată 500 RONunitate
DECATHLON

Set 3 Leviere Demontare Cauciuc Galben

(823)
Livrare estimată: 2 zile
Lichid anti-pană cameră bicicletă
4999 RON
Preț per bucată 19996 RONL
DECATHLON

Lichid anti-pană cameră bicicletă

(111)
Livrare estimată: 2 zile
DETERGENT BICICLETĂ 1L
4999 RON
Preț per bucată 4999 RONL
DECATHLON

DETERGENT BICICLETĂ 1L

(121)
Livrare estimată: 2 zile
Set 3 Cartuşe CO2 16g
3499 RON
Preț per bucată 2.18688 RONKG
RIVERSIDE

Set 3 Cartuşe CO2 16g

(211)
Livrare estimată: 2 zile
Stand Timeless Tools pentru reparatii biciclete cu suport pentru scule
28999 RON -30%
20299 RON
*De la 20.09.2023 până la 19.10.2023
TIMELESS TOOLS

Stand Timeless Tools pentru reparatii biciclete cu suport pentru scule

Trusa scule bicicleta, 44 piese
20599 RON
ROLL FAST

Trusa scule bicicleta, 44 piese

Set 3 cartuşe CO2 20 g
3999 RON
Preț per bucată 1333 RONunitate
RIVERSIDE

Set 3 cartuşe CO2 20 g

(117)
Livrare estimată: 2 zile
TUB VASELINĂ ROȘIE BICICLETĂ
4999 RON
Preț per bucată 39992 RONL
DECATHLON

TUB VASELINĂ ROȘIE BICICLETĂ

(15)
Livrare estimată: 2 zile
4.4/5 Pe baza a 13959 Opinii exprimate online și în magazine

UNELTE DE CARE AI NEVOIE PENTRU ÎNTREȚINEREA BICICLETEI


Știai că există o serie de unelte pentru întreținerea bicicletei pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână? Fie că ești pasionat de ciclism și pedalezi frecvent, fie că ești ciclist profesionist și te pregătești pentru o nouă competiție, oferă cea mai bună îngrijire bicicletei tale cu uneltele pentru bicicletă de la Decathlon! Amenajează propriul colț dedicat pasiunii tale și descoperă cât de ușor poți îngriji și repara bicicleta.

Vrei să afli ce unelte sunt indispensabile din kitul tău? Citește în continuare și folosește această listă pentru a adăuga în coș tot ceea ce îți lipsește:

 • - Multitool pentru bicicletă, o unealtă esențială atât în timpul deplasărilor cu bicicleta, cât și pe durata reparațiilor. Aceasta este prevăzută cu cheile necesare pentru reglarea și repararea bicicletei, toate într-o singură unealtă compactă.
 • - Pompa de bicicletă, de mână sau de picior, trebuie să fie mereu la îndemână pe durata deplasărilor și în momentele de repaus.
 • - Soluția și dispozitivul pentru curățarea lanțului de bicicletă trebuie folosit frecvent pentru mentenanța lanțului și protejarea acestuia în fața depunerilor de mizerie și uzurii.
 • - Suportul de bicicletă pentru atelier este unealta de care ai nevoie pentru a desfășura confortabil și în siguranță toate lucrările de mentenanță și reparație a bicicletei tale.
 • - Spray-ul de curățare și lubrifiere trebuie aplicat periodic pentru a menține buna funcționare a bicicletei și pentru a evita depunerile de mizerie.
 • - Kitul pentru reparare pană este necesar atât acasă, cât și în timpul deplasărilor cu bicicleta. Alege un kit deja pregătit de la Decathlon sau personalizează-l conform nevoilor tale.
 • - Presa de lanț pentru bicicletă este o unealtă utilă pentru repararea rapidă a lanțului de bicicletă și are o formă compactă, ideală pentru a fi transportată ușor.

Cum arată atelierul tău de îngrijire și reparare a bicicletei? Pentru a adăuga toate uneltele de care ai nevoie, te așteptăm la Decathlon! Alege tot ce ai nevoie pentru îngrijirea bicicletei tale și ești pregătit în orice moment de o nouă aventură.


DE CE AI NEVOIE DE UNELTE PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI REPARAREA BICICLETEI?


Pentru a funcționa optim și pentru a-ți oferi cel mai bun randament pe traseu, bicicleta are nevoie de o îngrijire corectă. Doar așa poți pedala fără griji și poți obține cel mai bun rezultat pe traseu! Uneltele pentru îngrijirea și repararea bicicletei de la Decathlon trebuie să se regăsească în trusa ta pentru bicicletă. De ce? Îți vom prezenta în continuare avantajele acestora și apoi vei putea alege uneltele potrivite pentru modelul tău de bicicletă:

 • - Ușor de folosit pentru îngrijirea acasă a bicicletei tale;
 • - Design compact pentru a fi ușor de transportat și de utilizat pe traseu;
 • - Oferă îngrijire similară cu cea din atelierele specializate de mentenanță pentru biciclete;
 • - Rezistente și eficiente pentru a le utiliza timp îndelungat;
 • - Respectă normele de calitate pentru a îmbunătăți vizibil modul în care funcționează bicicleta pe care o deții;
 • - Acoperă o gamă largă de probleme ce pot apărea în ciclism;
 • - Se adresează tuturor stilurilor de ciclism practicate.

Dacă vrei să oferi cea mai bună îngrijire bicicletei tale și îți place să acorzi atenție și celor mai mici detalii, ești pe pagina potrivită! Alege uneltele pentru întreținerea și repararea bicicletei și descoperă cât de ușor poți menține calitatea pieselor din structura bicicletei tale. Pe site și în magazinele Decathlon, îți oferim o gamă variată de unelte și kituri pentru mentenanța bicicletei tale!

Oferă bucuria de a face sport